free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Να δημιουργήσουμε δυνατό δικό μας κορμό»

Τις βλέψεις του για την επόμενη σεζόν, οριοθέτησ εο προπονητής της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς. 

 

 

 

 

Η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα στελεχώνεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από ταλαντούχους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές  που θα προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομής του συλλόγου, αποτελεί το ζητούμενο για την Αναγέννηση Πετρούπολης

Ο Βασίλης Σκαλτσάς, ο οποίος από την ημέρα ανάληψης των τεχνικών του καθηκόντων προσπάθησε να βάλει σε μία σειρά και τάξη το οργανόγραμμα της ομάδας των δυτικών προαστίων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιοποίηση των παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες του σωματείου, έχει θέσει ως ξεκάθαρο στόχο να  δημιουργήσει ένα υγιές και ανταγωνιστικό σύνολο κάτω από στέρεες βάσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής:

«Διαθέτουμε αρκετά ποιοτικό και νεανικό έμψυχο υλικό. Το θετικό στοιχείο είναι ότι σχεδόν όλοι έχουν ανανεώσει και πλέον αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν θα έχουμε τη δυνατότητα να χτίσουμε πάνω σ’ αυτά τα παιδιά. Σίγουρα θα κάνουμε ορισμένες ποιοτικές και προσεγμένες προσθήκες, που θα έχουν ως στόχο να πλαισιώσουν ιδανικά το υπάρχον υλικό, ώστε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για ένα πολύ πιο ευοίωνο μέλλον»

Τα δύο πρώτα φιλικά που θα δώσει η Αναγέννηση Πετρούπολης στο παλ΄σιο της προετοιμασίας της έγιναν γνωστά. Συγκεκριμένα, θα τεθεί αντιμέτωπη του Πλάτωνα (26/80 και του Χαλκηδονικού (5/9).

 

 

 

 

Related posts

Πάει με δίδυμο ο Υμηττός

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/1) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

ΑΟ Κωφών-Ηρακλής Περιστερίου 2-2

Abola Team 3