free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αρχανιώτης ο Σακλαμάκης που αποκτήθηκε από τον Γιούχτα-Ανανέωσαν Μανουσάκης και Μαυρομάτης!-Ικανοποιημένος με την ανανέωση ο Δημαράκης

Ο Σαράντος Σακλαμάκης αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Γιούχτα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας.

 

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Αρχανιώτικη ομάδα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αλμυρός με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε αρκετά καλό πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ Ηρακλείο, ενώ, πριν από δυο χρόνια είχε μεταγραφεί στον ΠΟΑ με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΟΦΗ.

 

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Πηγή prismanews.gr

 

Ποδοσφαιριστές του Γιούχτα θα είναι και τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οι Γιώργος Μανουσάκης, Θωμάς Μαυρομάτης, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές μετά από συνάντηση που είχαν με την διοίκηση του σωματείου συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο.

 

Η νέα διοίκηση του Γιούχτα, δείχνει ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένας ανταγωνιστικός Γιούχτας στο νέο πρωτάθλημα.

 

 

Τώρα όσον αφορά τις μεταγραφές, η διοίκηση της ομάδας, βρίσκεται καθημερινά σε επαφές με ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την ομάδα τη νέα χρονιά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

Στο Athleticradio.gr μίλησε ο Γιώργος Μανουσάκης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των Αρχνανών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αρχικά αναφέρθηκε στην παραμονή του στον Γιούχτα λέγοντας: «Επέλεξα να συνεχίσω στον Γιούχτα γιατί έχω περάσει δύο πολύ όμορφα χρόνια εκεί και από την στιγμή που με ήθελε ομάδα και για την Γ ‘ εθνική δεν υπήρχε λόγος να φύγω».

 

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Γιούχτα αναφέροντας: «Όσο για την με διοίκηση έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρυσι, που κατά την γνώμη μου ήταν ήδη πολύ καλά».

 

 

Μάλιστα ο 20χρονος μέσος, μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους, ενώ αναφέρθηκε και για τον κόσμο της ομάδας: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο πιο πολύ την ομάδα και να καθιερωθώ στις εθνικές κατηγορίες. Στον κόσμο των Αρχναών έχω να πω ότι φέτος πιστεύω θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον Γιούχτα και πρέπει να είναι εκεί να μας στηρίζουν 

 

 

Ανανέωσε με Μανουσάκη και Μαυρομάτη ο Γιούχτας

 

Δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιούχτα, παραχώρησε στο Athleticradio.gr ο Βαγγέλης Δημαράκης.

Ο έμπειρος πορτιέρο, μίλησε για την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα των Αρχανών, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

Μάλιστα ο Βαγγέλης Δημαράκης, αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι κάτι που το ήθελα παρά πολύ όσο εγώ αλλά όσο και η διοίκηση και ο προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα του Γιουχτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τις ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για άλλη μια χρονιά. Αυτό που υπόσχομαι είναι πως θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όποτε αγωνίζομαι για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχουμε όσο ποιο γρήγορα τους στόχους που θα θέσουμε».

Related posts

Οι ομάδες της Football League που μαζί με την Θύελλα Ραφήνας και τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ θα συμμετάσχουν στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου

Abola Team 3

Θέλουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Το αστέρι του Ηρόδοτου, τον επιθετικό Μπερνιδάκη απέκτησε το Κερατσίνι

Abola Team 3