free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πετράκος: Να σκοράρω περισσότερα γκολ φέτος για λογαριασμό του ΣΥΝΚΑ»

Στο Athleticradio.gr μίλησε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΣΥΝΚΑ Χαράλαμπο Πετράκο.

Ο πρωταθλητής της Γ΄Εθνικής του 3ου Ομίλου, με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, μίλησε στο Athleticradio.gr και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Κρήτη για λογαριασμό του ΣΥΝΚΑ, λέγοντας: Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Κρήτη για λογαριασμό του ΣΥΝΚΑ. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και το ότι είναι ένα υγιείς σωματείο, όσον αφορά το οικονομικό και το κλίμα της ομάδας. Είχα μια πολύ καλή πρόταση και βέβαια δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά».

 

Ακόμα ο έμπειρος επιθετικός μίλησε και για το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει ένα δεύτερο πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική τονίζοντας: «Θα ήταν κάτι πολύ ωραίο για την ομάδα αλλά και για μένα, καθώς οι άνθρωποι του ΣΥΝΚΑ έχουν ξεκινήσει μια πολύ όμορφη προσπάθεια και εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

 

Κλείνοντας ο Χαράλαμπορς Πετράκος, μίλησε και για το δικό του στόχους τη νέα αγωνιστική χρονιά, αναφέροντας:«Εγώ από την μεριά μου θέλω να κάνω μια αρκετά καλή χρονιά, να σκοράρω περισσότερα τέρματα από την περυσινή σεζόν και να βοηθήσω όσο μπορώ και με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που θα θέσουμε»

Related posts

Σκεντεράι: «Η πιο σημαντική νίκη της χρονιάς»

Kώστας Παλαιολόγος

Τι αναφέρει το patrisnews.com για την διακοπή στο ματς Αστέρα Αμαλιάδας-Ηρόδοτος (ΦΩΤΟ)

Abola Team 2

Νίκη παραμονής ο Αγ. Ιερόθεος του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου 3-1 εκτός τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3