free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι επόμενες κινήσεις στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Εξετάζεται η περίπτωση του γκολκίπερ Αγριμάκη-Οι πρώτες δηλώσεις Μαζιώτη

Προσεκτικά κινείται το ΣΥΝΚΑ με στόχο την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ του εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα να συμμετέχει για 2η φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική.

Ήδη οι πρωταθλητές Χανίων έχουν αποκτήσει τους Νικόλτση, Πετράκο και Μαζιώτη και έπεται και συνέχεια. Η διοίκηση του συλλόγου “τρέχει” τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, με βάση τις εισηγήσεις του Θανάση Κολιτσιδάκη και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

 

Για τη θέση του τερματοφύλακα, σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko, εξετάζονται οι περιπτώσεις των πρώην τερματοφυλάκων του Κισσαμικού, Αγριμάκη (που ως προτεραιότητά του έχει την παραμονή του στην Κύπρο), Γιαγκιόζη, ενώ έχει “ακουστεί” και το όνομα του μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Παλαιόχωρας Πονηρού.

 

Παράλληλα φαίνεται να υπάρχει συμφωνία με υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, που έκανε γεμάτη χρονιά με ομάδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ενώ ενδιαφέρον υπήρξε και για αμυντικό με επιτυχημένη παρουσία κατά το παρελθόν σε ομάδα των Χανίων.

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ παραχωρεί στο athlitiko ο Ακης Μαζιώτης. Οπως τονίζει, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πολεμάνε κάθε Κυριακή για έναν και μοναδικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

 

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΣΥΝΚΑ, λέγοντας πως ελπίζει με την απόδοσή του να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους.

 

«Νιώθω χαρούμενος που υπέγραψα σε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα όπως το ΣΥΝΚΑ. Υπάρχει μεράκι και θέληση από τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα και ελπίζω να τους δικαιώσω με την παρουσία μου. Η πόλη των Χανίων είναι γνώριμη για μένα και θα με βοηθήσει στο να προσαρμοστώ ευκολότερα», τονίζει ο Μαζιώτης, προσθέτοντας: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να έχουμε όλοι υγεία, εγώ και οι συμπαίκτες μου και να πετύχουμε τους στόχους μας οι οποίοι δεν έχουν οριοθετηθεί ακόμα. Στόχος μου είναι μόνο ένας για μένα και τους συμπαίκτες μου και θα πολεμάμε γι’ αυτόν κάθε Κυριακή, η νίκη!».

Πηγή athlitiko.gr

Related posts

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του ΠΟΑ

Abola Team 2

Τι αναφέρει το patrisnews.com για την διακοπή στο ματς Αστέρα Αμαλιάδας-Ηρόδοτος (ΦΩΤΟ)

Abola Team 2

Κρατάει τους βαθμούς η Ρόδος, στόχος η βελτίωση

Abola Team 2