free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Ομάδα θαύμα η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS 4-1 την Αττική Οδό

Τι Μουντιάλ και τι διαφήμιση μπροστά στην ομάδα-θαύμα, την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS που νίκησε την νεανική ομάδα της Αττικής Οδού η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων με σκορ 4-1.

η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS του Μαρίνου Παπαντωνόπουλου (στην κάτω ΦΩΤΟ) είχε σε μεγάλη μέρα στο συγκεκριμένο ματς τους Μαμωνά, Βάλβη, Φαρίν, Γεωργόπουλο, Σπανόπουλο, Καρανταράκη και επικράτησε με σκορ 4-1 με γκολ των Μαγιάτη, Φαρίν, Βάλβη, Ζώρζ. Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS που  καθοδηγήθηκε άψογα από τον τεχνικό Ι. Σάμιο,  σε αυτό το ματς αγωνίστηκε με τους: Βενιός, Σπανόπουλος, Μαμωνάς, Φραντζέσκος, Καρανταράκης, Φαρίν, Μπουράνης, Πρέχας, Μαγιάτης, Βάλβης, Δημιτρόεφ, Ζαμίρ, Τάσσης, Ξιάρχος, GALTS, Χατζηαθανασίου.

Ο αναμορφωτής και σε επίπεδο Παλαιμάχων και πρωτοπόρος Μαρίνος Παπαντωνόπουλος τιμήθηκε ως πατριάρχης όλων των εκδηλώσεων ενώ ο ίδιος τίμησε με επίχρυσο άγαλμα τον Μερενίτη, επικεφαλής της Αττικής Οδού.

Την ερχόμενη Τετάρτη 27/6  στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Ορυζομύλων η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS θα παίξει με ΑΟ Μοσχάτου με την ομάδα του Δοντά.

 

 

Φωτογραφία του χρήστη ΕΟΠΕΚ.

 

 

Related posts

Αποτελέσματα στα ματς των παλαιμάχων Πειραιά-Δυτ. Αττικής

Abola Team 3

Ανοίγει τις πύλες της και σε άλλα μέλη η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS

Abola Team 3

Στις 27/5 ο αγώνας των Επίλεκτων Φίλων με τους Επίλεκτους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης-Θα παίξουν Αηδινίου, Ορφανός, Γούναρης, Βένος, Τζιφόπουλος. Κωφίδης, Κούης, Τουρσουνίδης, Παπαϊωάννου

Abola Team 3