free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Έφεραν το κύπελλο στην Αθήνα οι Ακαδημίες της Λαύρας Αργυρούπολης

Έφεραν την Κούπα μαζί τους οι Ακαδημίες της Λαύρας Αργυρούπολης.

Στην σχετική ανάρτηση του συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

 

Μέσα σε ένα  αλπικό τοπίο διεξήχθη για 6η συνεχόμενη φορά το τουρνουά που διοργανώνει ο Α.Π.Ο Πανδαυλειακός  στο γήπεδο των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας «Στον Παρνασσό για τα παιδιά» με την συμμετοχή 8 ομάδων.

Μεγάλος νικητής του τουρνουά  η Ομάδα μας η οποία στην κανονική διάρκεια του τελικού που έσπαγε καρδιές, ανεδείχθη ισόπαλη  1-1 με τον Απόλλωνα  Ακραιφνίου (πέναλτυ 6-5). Συγχαρητήρια στον Κ. Αγγελακόπουλο ο οποίος μετά  την ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων ανεδείχθη MVP του τουρνουά. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους  14 μικρούς αθλητές μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Τέλος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές μας Α. Ψαρρό και Ι. Πολίτη και σε όλους τους γονείς που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια,

Για την ιστορία έλαβαν μέρος οι :   Αγγελακόπουλος Κ.,Αυγέρης Δ.,Βατίστας Ζ.,Βυρίνης Ν.,Γιώτης Κ.,Ζαρίκος Ι.,Καραλής Ν.,Κασάμης Κ.,Λαζαρίδης Δ.,Πουλάι Α.,Πουλόπουλος Ν.,Φτερόπουλος Ι.,Χαλιάσας Α., Χουλιόπουλος Δ.

 

Καλή συνέχεια Καλό καλοκαίρι!

Πολυμέσα

Related posts

Τα Βριλήσσια το τρίποντο, ο Ποσειδώνας Γλυφάδας τις ευκαιρίες-Πάλι απόκρουση για όσκαρ ο γκολκίπερ Β. Ψωμάρας: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ζαμπούρας: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (16/10) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team