free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Επιστρέψαμε στα Ζάππεια αφού κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα για τα περί εξόδου από τα μνημόνια: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Ο υπογράφων έχει κάνει-έχω κάνει χρόνια και πολιτικό ρεπορτάζ. Και μάλιστα μάλλον έκανα το λάθος να πρωτοβγάλω στην τηλεόραση ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την Ελένη Αυλωνίτου που σήμερα είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Όμως η όποια φιλία με την Αυλωνίτου παρότι είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι πολιτικά, δεν αλλάζει την σκληρή πραγματικότητα.

Και αυτή “λέει” ότι σαν να μην φύγαμε ποτέ από το 2014.

Ζάππεια είχαμε και τότε από τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο κατηγορούσαν για πολλά τότε οι σημερινοί κυβερνώντες, Ζάππειο είχαμε και στο σήμερα από την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.

Το Ζάππειο επέλεξε ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να μιλήσει για τα περί εξόδου από τα μνημόνια.

Κανείς όμως πλέον δεν πείθεται για κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που θα περικοπούν και πάλι οι συντάξεις, θα έχουμε μείωση του αφορολόγητου και που θα συνεχιστούν οι πλειστηριασμοί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει για τα περί καθαρής μάλιστα εξόδου της χώρας μας από τα μνημόνια. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει η κυβέρνηση αν κάνει δημοσκόπηση και δημοφήφισμα για όλα και για το Μακεδονικό.

Τελικά κανείς δεν κατάλαβε γιατί  έπρεπε να γίνουν εκλογές και να χαθούν τόσο πολύτιμος χρόνος αλλά και πολλά δις. αφού επιστρέψαμε στο 2014.

Ζάππεια τότε, Ζάππειο τότε. Σαν να μην έφυγε ποτέ το 2014.

Related posts

Τέλος ο Λάσμε από τον Παναθηναϊκό

Abola Newsroom

Ο Δημήτρης Μάρκος στο δυναμικό του Real Fm 97,8!

Abola Team 3

Μέχρι τις 27 Απριλίου η απαγόρευση της κυκλοφορίας

Abola Team