free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γιάννης Μελάς στο abola.gr: “Συνεχίζουμε δυνατά στην Δόξα Βύρωνος και με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της ομάδας την εφαρμογή του πλάνου πενταετίας-Στόχος η ομάδα να γίνει πιο δυνατή και ανταγωνιστική και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο”:

Ο διοικητικός ηγέτης της Δόξας Βύρωνος ο ιδιαίτερα δραστήριος παράγοντας Γιάννης Μελάς που στην κεντρική ΦΩΤΟ διακρίνεται με τον αδερφό του Γιώργο δεν αρνήθηκε την πρόκληση-πρόσκληση.

Έτσι, απάντησε εφ’ όλης της ύλης στις επί της ουσίας ερωτήσεις που του έθεσε το abola.gr σχετικά με το μέλλον της ιστορικής ομάδας και σχετικά με τις προθέσεις που έχουν ο ίδιος αλλά και η υπό την προεδρία του διοίκηση του συλλόγου.

 

-Στο αρχικό και πιο επίμαχο ερώτημα που του θέσαμε, σχετικά με τις προθέσεις που έχουμε απάντησε με απόλυτο τρόπο και τεράστια αποφασιστικότητα:

 

“Συνεχίζουμε δυνατά το έργο που έχουμε ξεκινήσει στην Δόξα Βύρωνος. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε εφαρμόζοντας το πλάνο πενταετίας που εξ’ αρχής έχουμε θέσει. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε δυνατά και με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της ομάδας που έχουν αναγνωρίσει την προσπάθειά μας και τις προθέσεις μας, κάτι το οποίο αποτελεί την ηθική ανταμοιβή για εμάς και μας γεμίζει με περισσότερο κουράγιο και μεγαλύτερη θέληση. Στόχος μας είναι η ομάδα μέσα από το ήθος να γίνει και πάλι δυνατή και ακόμα πιο ανταγωνιστική και να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από το πλάνο πενταετίας η ομάδα να καταφέρει να έχει και πάλι και μόνιμα πρωταγωνιστικό ρόλο. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε κάθε φορά και περισσότερους υποστηρικτές αφού κάθε χρόνο όπως συμβαίνει και τώρα τα μέλη στην ομάδα αυξάνονται συνέχεια και έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ περισσότερα. Αυτό επίσης που έχω να επισημάνω είναι ότι η ιστορική ομάδα της Δόξας Βύρωνος έχει και θα έχει ισχυρή και με όραμα διοίκηση η οποία εκλέγεται και θα εκλέγεται από τα μέλη της όπως ορίζει το καταστατικό. Οι προθέσεις μου και οι προθέσεις μας είναι ξεκάθαρες και μόνο αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικά διαφορετικό τότε το βλέπουμε και το συζητάμε. Επίσης το θεωρώ πολύ σημαντικό για όλους μας στην ομάδα ότι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια είναι οι ένδοξοι παλαίμαχοι του συλλόγου μας τους οποίους πάντα σεβόμαστε και πάντα ακούμε την γνώμη τους. Συνεχίζουμε μια γροθιά προς την επίτευξη των στόχων της ιστορικής ομάδας”.

 

-Σχετικά με το σε ποιο σημείο βρίσκονται ο μεταγραφικός και αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, ο διοικητικός ηγέτης της Δόξας Βύρωνος Γιάννης Μελάς, τόνισε:

 

|Σίγουρα μένει ο βασικός κορμός που αυτή τη στιγμή αφορά συνολικά εφτά παίκτες. Ταυτόχρονα θα συνεχίσουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας παιδιά από την ομάδα Νέων που έδειξαν να έχουν τεράστια προσόντα και άφησαν τα διαπιστευτήριά τους όποτε χρειάστηκε να αγωνιστούν. Μεταξύ αυτών και χωρίς να θέλω να αδικήσω και τ άλλα παιδιά ενδεικτικά αναφέρω ότι είναι οι Λιόκαυτος, Μανάρας, Σήφης Φυρίγος, Πιρπιρής και ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος. Υπάρχουν πολλά παιδιά ακόμα όμως που δημιουργούν ένα χρυσοφόρο μέλλον και τεράστια συνέχεια στην Δόξα Βύρωνος. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Θα γίνουν και οκτώ μεταγραφές οι οποίες θα αρχίσουν να ανακοινώνονται από τις αρχές της νέας εβδομάδας. Δουλεύουμε πυρετωδώς άπαντες στην Δόξα Βύρωνος για το καλό της λατρεμένης μας ομάδας”.

 

-Στο τρίτο ουσιώδες και τελευταίο ερώτημα που θέσαμε στον Γιάννη Μελά σχετικά με το πιο γήπεδο θα χρησιμοποιήσει η ιστορική ομάδα για έδρα της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, ο Γιάννης Μελάς ήταν κατηγορηματικός στην απάντηση που μας έδωσε λέγοντας:

 

“Θα παίξουμε στο Δημοτικό Γήπεδο-Στάδιο Βύρωνα. Δεν συζητάμε κάτι το διαφορετικό. Θα δώσουμε έμφαση στην εξέδρα με τους Παλαίμαχους, θέλουμε να δημιουργήσουμε μαθητική εξέδρα ενώ θα υπάρξουν και άλλες καινοτομίες”.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ TSELIA AISEL 12-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Πέτρος Θεοδώρου: “Mεγάλη μου τιμή που θα παίζω στον Ήφαιστο Περιστερίου”

Τάσος Ζαφειρίου

Ηλυσιακός: Συγκέντρωσε και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης

Γιώργος Ανανίδας