free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει για 4η χρονιά στον Πανθηραϊκό ο Γιώργος Περιάλης

Αίσιο τέλος είχε τελικά η περίπτωση της παραμονής του Γιώργου Περιάλη στον Πανθηραϊκό, καθώς πριν λίγα λεπτά οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση, όπου και γεφυρώθηκαν οι όποιες διαφορές υπήρξαν στο πρώτο ραντεβού, με τον Τηνιακό άσο να παραμένει για ακόμη μία χρονιά στη Σαντορίνη.

 

Η διοίκηση της ομάδας και ο παίκτης είχαν αρχικά συναντηθεί στις 7 Ιουνίου, με το πρώτο ραντεβού αν αποβαίνει τότε άκαρπο, όμως τελικά η θέληση για στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας, σε συνδυασμό με την αναγνώριση της προσφοράς του Γιώργου Περιάλη έφερε την αμοιβαία θέληση για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας.

 

 

 

Ο Γιώργος Περιάλης θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Πανθηραϊκό και μαζί με τον Στάθη Λούκα αποτελούν τους δύο παλαιότερους ποδοσφαιριστές των «Μπλε».

 

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr στον Σπύρο Μάκαρη, τόνισε την ικανοποίηση του για την τελική συμφωνία και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανθηραϊκο : «Μπορεί οι πρώτες συζητήσεις να μην καρποφόρησαν, αλλά αυτό που έδειξε η συνέχεια ήταν ότι και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία» τόνισε ο χαρισματικός παίκτης και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί στον Πανθηραϊκό υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι και έχουν τηρήσει ότι έχουν υποσχεθεί απέναντι μου».

 

Αναφορικά με τη νέα σεζόν, ο Περιάλης τόνισε: «Ότι περνάει από το χέρι μου για να πάει καλά ο Πανθηραϊκός αυτό θα γίνει σίγουρα. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι ο Πανθηραϊκός θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος σε σχέση με πέρυσι, καθώς έχουν μείνει ήδη αρκετά παιδιά από τον βασικό κορμό, πράγμα που θα μας κάνει μία δεμένη ομάδα».

Πηγή sportcyclades.gr

Related posts

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου ξεκινάει η επίσημη έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας της Τριγλίας Ραφήνας.

Ρένος Γιαμπουράς

Η επίσημη θέση του Εθνικού για το ματς με την Προοδευτική

Abola Team 2

Σε γενική προετοιμασία εν όψει Γ΄ Εθνικής ο Αστέρας Βάρης

Abola Newsroom