free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Καραμπέτσιος στο πλευρό του Θέμελη στην Παλαιόχωρα

Ο Αστέριος Θέμελης είναι πλέον γνωστό ότι πήρε και επίσημα το “χρίσμα” από την Παλαιόχωρα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

 Ο Μακεδόνας τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον “ισχυρό άνδρα” της ομάδας Σήφη Δελάκη και ανέλαβε επίσημα το “τιμόνι” του ΑΟΠ. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Άρης Καραμπέτσιος, ως άμεσος συνεργάτης του, ενώ παράλληλα θα έχει και την ευθύνη για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

 

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΙΟΥ

 

 

 

Ο Άρης Καραμπέτσιος είναι γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1979 και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ερασιτεχνικές ομάδες των Σερρών. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και Ελπίδα Σκουτάρεως.

 

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας έχει ως εξής:

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αστέριο Θέμελη καθώς και με τον Άρη Καραμπέτσιο ως άμεσος συνεργάτης και προπονητής τερματοφυλάκων!! Τους καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παλαιόχωρας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη!!!

Πολύ χαρούμενος στο μεταξύ για τη συνεργασία που θα έχει τη νέα περίοδο με την ομάδα της Παλαιόχωρας δηλώνει στο athlitiko ο νέος της προπονητής, Αστέριος Θέμελης.

 

Ο 42χρονος τεχνικός παρουσιάζεται αισιόδοξος για την ομάδα που θ’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Eθνικής κατηγορίας. Οπως τονίζει, ο στόχος είναι ν’ αλλάξει η φιλοσοφία και φέτος η Παλαιόχωρα να στηριχτεί σε πιο νέα παιδιά.

 

Για την συνεργασία του αυτή καθαυτή με την ομάδα της Παλαιόχωρας, σημειώνει ότι οι πρώτες του εντυπώσεις είναι πολύ καλές από τη συνάντηση που είχε πριν από λίγες μέρες με τους ανθρώπους του συλλόγου.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Αστέριο Θέμελη είναι οι εξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλα εξελίχθηκαν ομαλά και πήγαν καλά. Ο πρώτος στόχος που είχα θέσει μετά το τέλος της φετινής χρονιάς στον ΑΠΕ Λαγκαδά ήταν να ψάξω να βρω μια ομάδα που θα είναι νότια. Κάποια στιγμή είχα μιλήσει και με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, το σημαντικό είναι ότι μου έγινε μια πρόταση από την ομάδα της Παλαιόχωρας. Αποδέχτηκα την πρόσκληση και κατέβηκα να συζητήσω με τους ανθρώπους. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι με ποιους ανθρώπους θα συνεργάζομαι και θα μοιράζομαι όλο αυτό το διάστημα τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που με κέρδισε, ήταν αυτό που είδα εκεί… Είδα νέους ανθρώπους, που έχουν αφήσει δείγματα στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο της Κρήτης, τίμια παιδιά, που με κέρδισαν με τη στάση τους. Ηταν θέμα χρόνου να συμφωνήσουμε. Θεωρώ ότι η χημεία μας ταίριαξε απευθείας.

 

Συζητήσαμε για τον στόχο της ομάδας, αλλά ούτως ή άλλως ο στόχος τίθεται από μόνος του όταν αφορά ένα πρωτάθλημα 11-12 ομάδων και πέφτουν οι μισές… Καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να πρωταγωνιστήσεις για να αποφύγεις τα άσχημα γεγονότα και να μην πέσει η ομάδα κατηγορία. Θα χαράξουμε μια διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που είχε την περσινή χρονιά η ομάδα. Θα πάμε με πιο φιλόδοξα παιδιά, σίγουρα θα έχουμε και έμπειρους παίκτες και θα έχουμε μια χημεία νέων και έμπειρων παικτών. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει και έχω “τρέλα” είναι οι μικροί παίκτες. Μου αρέσει πάρα πολύ να δουλεύω με νέους παίκτες, οι οποίοι είναι φιλόδοξοι στο να κάνουν το βήμα παραπάνω, όπως μ’ αρέσει πάρα πολύ και το ντόπιο στοιχείο, γιατί είναι ένα κομμάτι που αν δεν το στηρίξεις, δεν έχει μετά κάτι άλλο να δείξει η πόλη.

 

Αυτό που θέλω είναι να δουλέψουμε πολύ, να είμαστε ταπεινοί και να κάνουμε μια αξιόλογη ομάδα, την οποία θα τη χαίρεται ο κόσμος. Θέλω να παίξουμε ελκυστικό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο κι από κει και πέρα να το συνδυάσουμε και με αποτελέσματα. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον όμιλο και τις ομάδες, είναι πραγματικά ένας δύσκολος όμιλος. Από την άλλη, θέλω να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια στον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Μαγκαφίνη, στους ποδοσφαιριστές και γενικά σε όλους τους ανθρώπους, που ασχολήθηκαν με την ομάδα γιατί έγινε μία πραγματικά αξιόλογη πορεία πέρσι. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν, ξέρω ότι η ομάδα κατέκτησε και το Κύπελλο Χανίων, επομένως όλα αυτά συντελούν στο να έχει η ομάδα μια παρακαταθήκη και, πρώτα ο Θεός, εύχομαι να είμαι ο επόμενος που θα πετύχει κάτι ανάλογο».

Πηγή athlitiko.gr

Related posts

Ανακοίνωσε Κατσικοκέρη η Επισκοπή!

Abola Team 2

Την αναδιάρθρωση στην Γ’ Εθνική περιμένει η Ρόδος ενώ το ίδιο περιμένουν και άλλες ομάδες

Abola Team 2

Ενοχλήσεις ο Σερτζίνιο στη Ρόδο

Abola Team 2