free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσαν με την Δόξα Βύρωνος οι παικταράδες Λούρμπας (ΦΩΤΟ) και Γιακουμής-Ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας που βλέπουν ότι γίνεται πλέον ανταγωνιστική

Οι υποσχέσεις της διοίκησης της ιστορικής και δημοφιλούς Δόξας Βύρωνος υπό τον Γιάννη Μελά, γίνονται άμεσα πραγματικότητα γεγονός που επιπλέον αποδεικνύει ότι εφαρμόζεται στο έπακρον το πλάνο πενταετίας προκειμένου η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική και να φθάσει στο σημείο να γίνει πανίσχυρη.

Από τις αρχές αυτής της εβδομάδας η διοίκηση της Δόξας Βύρωνος είχε υποσχεθεί ότι θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μεταγραφές και ανανεώσεις και αυτό έγινε με απόλυτη ακρίβεια. Γεγονός το οποίο επιπλέον πιστοποιεί ότι οι άνθρωποι της Δόξας Βύρωνος στον μεταγραφικό τομέα, εργάζονται με απόλυτα μεθοδικές κινήσεις και πυρετωδώς για το καλό του συλλόγου με προοπτική να αποκτήσει και πάλι το πρεστίζ που δικαιούται και αξίζει.

Οι άνθρωποι λοιπόν της διοίκησης του συλλόγου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο παικταράδες Δημήτρη Λούρμπα και Χρίστου Γιακουμή. 

Η είδηση της επέκτασης της συνεργασίας με τους δύο παίκτες προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της Δόξας Βύρωνος αφού πρόκειται για δύο παίκτες σαφέστατα πολύτιμους οι οποίοι πρόσφεραν την ουσία και σημαντικούς πόντους στην ομάδα σε κομβικά σημεία του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ. Πρόκειται για δύο παίκτες τους οποίους αποθέωσε σε πολλά παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος και η επιθυμία όλων για την παραμονή τους, υλοποιήθηκε άμεσα από την διοίκηση του συλλόγου.

Ο 19χρονος Δημήτρης Λούρμπας (ΦΩΤΟ) που γεννήθηκε το 1999 είναι πολυσύνθετος άσος αφού τα πήγε εξίσου καλά στην επίθεση όπου έπαιξε και σέντερ φορ αλλά και στην μεσαία γραμμή. Την περσινή σεζόν είχε 1270 λεπτά συμμετοχής πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σκόραρε σε κρίσιμα ματς για την ομάδα του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει και στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του ΠΑΟ Βάρδας και της Νίκης Τραγανού.

Ο 23χρονος Χρίστος Γιακουμής που γεννήθηκε το 1995 και πέρσι είχε 516 λεπτά συμμετοχής είναι ένας ικανότατος αμυντικός που ξεχωρίζει για την ποιότητα μαζί με το παιχνίδι ουσίας. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πεύκη, Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης και στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τους Λούρμπα, Γιακουμή είναι μόλις η αρχή μεταγραφικά για την διοίκηση της Δόξας Βύρωνος. Σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα καλά.

Η επιτυχία πάντως της διοίκησης της Δόξας Βύρωνος υπό τον Γιάννη Μελά σχετικά με την παραμονή των δύο παικτών παίρνει μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι τους διεκδικούσαν και άλλες γνωστές ομάδες. Όμως και από την πλευρά τους οι δύο παίκτες πιστοί στους οραματισμούς που υπάρχουν στην Δόξα Βύρωνος αποφάσισαν να συνεχίσουν την πορεία τους στην ιστορική ομάδα.

 

Image result for Δόξας Βύρωνος ποδόσφαιρο

Related posts

Μοιρασιά στη Λυκόβρυση (1-1)

Abola Team

Τον Σταθακόπουλο απέκτησε η Τερψιθέα

Abola Team 2

Χατζηαλέξης: «Δείξαμε εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά κόντρα στο Αιγάλεω»

Kώστας Παλαιολόγος