free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επισημοποιήθηκε η τεράστιας σημασίας συνεργασία του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Τάσο Δημητρίου

Η δραστήρια διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου επισημοποίησε την συνεργασίας της με τον καταξιωμένο άνθρωπο στον ευρύτερο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου Τάσο Δημητρίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

Στα πλαίσια της αναβάθμισης της ομάδας, εγκαινιάζουμε από σήμερα ένα νέο επικοινωνιακό επιτελείο με την καθοδήγηση της MPD Sports Marketing, μιας εταιρείας που μας εγγυάται ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι είναι γεγονός το πρώτο δελτίο Τύπου, με την αναγγελία της συνεργασίας με τον κ. Τάσο Δημητρίου.

 Το Δ.Σ του ΑΟ Χαϊδαρίου έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Αθηνών κ. Τάσο Δημητρίου.  Η   τεράστια   αυτή επιτυχία   επετεύχθη   μετά   από   πολλές   συναντήσεις   και συζητήσεις   του   προέδρου  κ.   Σ.   Παπαϊωάννου  και   του   εν   λόγω   καταξιωμένου προπονητή, ο οποίος αναλαμβάνει,  εν λευκώ υπεύθυνος   ως τεχνικός διευθυντής των   ακαδημιών,   ενώ   παράλληλα   θα   έχει   και   συμβουλευτικό   ρόλο   σε   θέματα οργάνωσης και λειτουργίας στην Α’ Ομάδα του συλλόγου μας. Η   παρουσία   του   κ.   Δημητρίου   θα   έχει   ως   βασικό   στόχο   να   συμβάλει   στην   ακόμα μεγαλύτερη   αναβάθμιση   του   τρόπου   λειτουργίας   της   ακαδημίας   μας   η   οποία   θα βασίζεται   σε   σύγχρονα   διεθνή   ποδοσφαιρικά   πρότυπα   και   μεθόδους,   ανάλογα   τωνμεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο κ. Δημητρίου δήλωσε: «Αφού ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σ. Παπαϊωάννου και το Δ.Σ του συλλόγου για τηνεμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου,   θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Χαϊδαρίου θα λειτουργήσει με μια σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης και εκπαίδευσης που θα στηρίζεται σε   ένα   ενιαίο   ετήσιο   προπονητικό   πρόγραμμα   που   θα   συνδυάζει   την   θεωρητική εκπαίδευση με  την πρακτική  εξάσκηση, εφαρμόζοντας   τους κανόνες που διέπουν  το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη νέα φιλοσοφία θα είναι προσανατολισμένη  στην σύγχρονη εκμάθηση του   αντικειμένου,   με   σκοπό   την  δημιουργία   παικτών   υψηλού   επιπέδου   που   να ανταποκρίνονται   στις   απαιτήσεις   και   εξελίξεις   του   σύγχρονου   ποδοσφαίρου,  σε συνδυασμό  με την Ψυχαγωγία,  την  Συνέπεια, το   Ήθος, τις Αρχές, τις Αξίες και την Μαθητική   Πρόοδο   που   για   μας   θα   είναι   η   πρώτη   προτεραιότητα.  Η   συγκεκριμένη φιλοσοφία, θα έχει σαν βασικό στόχο την δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του ποδοσφαίρου. Ο βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε όχι μόνο ποδοσφαιρικές αξίες αλλά κα ισωστούς χαρακτήρες και προσωπικότητες που έχει ανάγκη όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και η κοινωνία του αύριο.Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συνεργασία   και   συμμετοχή   των   γονέων,   οι   οποίοι   θα   πρέπει   να   στηρίζουν   τις προσπάθειες των αθλητών μας και να ακολουθούν χωρίς παρέκκλιση τις βασικές αρχέ ςκαι τους κανόνες της νέας φιλοσοφίας μας.»Εκ της Ακαδημίας του Α.Ο.Χαιδαρίου

Related posts

Νίκος Ηλιάκης (Ολυμπιακός Λιοσίων): “Οι φίλαθλοι να έρθουν και πάλι κοντά στην ομάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Πανερυθραϊκός

Abola Team

ΕΠΣΑ: Αγώνες σε 1ο και 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών κι ένα εξ αναβολής παιχνίδι

Abola Team