free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Νάσος Μεντζαφός: “Με καταξιωμένους διαιτητές, θα κάνει το παραπάνω βήμα η ελληνική διαιτησία”

Την τοποθέτησή του έκανε ο Νάσος Μεντζαφός, πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ για την αλλαγή του κανονισμού στην ΕΔ.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Μεντζαφός ανέφερε:

ΙΔΟΥ και η τοποθετιση του προεδρου της επιτροπης διαιτησιας της ΕΠΣΑΝΑ Νασου Μεντζαφού για την αλλαγη του κανονισμου σχετικα με τις ΕΔ 

“πολύ σωστή η απόφαση της ΕΠΟ για τις επιτροπές διαιτησίας ,μόνο καταξιωμένοι πρώην διαιτητές μπορούν να πάνε ένα επίπεδο παραπάνω την ταλαιπωρημένη διαιτησία”

Υπενθυμίζεται ότι: Αλλαγή στον νέο κανονισμό διαιτησίας ΕΠΟ με την οποία  δεν θα τιθονται ως επικεφαλης   παράγοντες των ΕΠΣ  στις Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων, και πλέον προβλέπεται να είναι τριμελής και να στελεχώνονται μόνο από πρώην διαιτητές

Αναλυτικά:

 

1.  Στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων με απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Διορίζεται τριμελής (3) τοπική επιτροπή διαιτησίας που αποτελείται από έναν Πρόεδρο, έναν αναπληρωτή πρόεδρο και ένα μέλος. Όλα τα μέλη της τοπικής επιτροπής διαιτησίας είναι πρώην διαιτητές, υψηλού κύρους που έχουν πιστοποιηθεί από την ΚΕΔ και τουλάχιστον ο Πρόεδρος διαθέτει απολυτήριο εξατάξιου γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής. Μόνο σε περίπτωση έλλειψης πιστοποιημένων διαιτητών, είναι δυνατό να ορίζονται μη πιστοποιημένοι πρώην διαιτητές υψηλού κύρους οι οποίοι διαθέτουν απολυτήριο εξατάξιου γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής. Το ανώτατο όριο ηλικίας τους αποφασίζεται από την ΕΕ της ΕΠΣ.

 

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (9 και 10/12) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα ματς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (30/9 και 1/10) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3