free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Γιαννόπουλο η Αγία Ελεούσα!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή, ανακοίνωσε η δημοφιλής ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

 

 

Μία από τις πιο εμβληματικές ποδοσφαιρικές μορφές που έχει αναδείξει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην σύγχρονη ιστορία της, ο Τάκης Γιαννόπουλος, θα είναι για 2η σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας και εν προκειμένω για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Την σχετική είδηση έκανε γνωστή η επίσημη διαδικτυακή πύλη του σωματείου apeagiaeleousa1936.gr. 

 

Η παραμονή του Τάκη Γιαννόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου της Δυτικής Αθήνας, για πολλούς ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη, καθώς η ομάδα την σεζόν που πέρασε (2017-2018) έκανε μία εξαιρετική πορεία και μπήκαν οι βάσεις για την επόμενη μέρα της ΑΠΕ. Ο Τάκης Γιαννόπουλος, γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας, συμπυκνώνει με την παρουσία του στο σωματείο, ολόκληρες γενιές, καθώς ξεκίνησε από πολύ μικρός να αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα» χρώματα, πανηγύρισε ως παίκτης ανόδους από την Β΄ ΕΠΣΑ έως την Δ΄ Εθνική, αναδείχθηκε αρχισκόρερ της, αποτέλεσε από τα κορυφαία σέντερ – φορ των αθηναϊκών γηπέδων από τα μέσα της δεκαετίας του 80, έπαιξε με την ΑΠΕ και στα εθνικά πρωταθλήματα της Δ΄ Εθνικής, ενώ μετά το τελείωμα της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ως πρόσωπο ευρείας αποδοχής και τοπικής συσπείρωσης, διετέλεσε και Πρόεδρος του συλλόγου. Ακολούθησε η προπονητική του καριέρα, όπου για μια δεκαετία ήταν προπονητής στις εξαιρετικές ακαδημίες του Πανερυθραϊκού και πέρυσι το καλοκαίρι του 2017, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για την ιστορία της ΑΠΕ, καθώς η ομάδα είχε υποβιβαστεί στην Β΄ ΕΠΣΑ, εν μέσω πολύ δύσκολων συνθηκών, ήταν αυτός που χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της και «έχτισε» ένα νεανικό μάχιμο σύνολο.

 

Και φτάσαμε το απόγευμα της Δευτέρας (25/6), όπου η διοίκηση των «κυανόελυκων» ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τάκη Γιαννόπουλο, γεγονός που σίγουρα ότι η επόμενη μέρα θα είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα της πόλης μας. 

 

 

Σε δηλώσεις του στο apeagiaeleousa1936.gr., σχετικά με την ανανέωση, ο κ. Τάκης Γιαννόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Πέρα από την άψογη συνεργασία που έχουμε, ο κύριος λόγος που με έκανε να θέλω να συνεχίσουμε μαζί ότι χτίσαμε πέρυσι, είναι η προοπτική του γηπέδου. Δεν είναι ούτε το πλάνο, ούτε το πως θα χτιστεί η ομάδα. Σε αυτό το κομμάτι αποδείξαμε ότι έχουμε τον τρόπο να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα διεκδικεί μέσα στο γήπεδο ότι της αξίζει, τη νίκη. Κι αυτό θα κάνουμε και φέτος. Μέχρι το Νοέμβριο η Αγία Ελεούσα θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα Ριμινίτικα ως έδρα για τους εντός έδρας αγώνες της. Αν αυτό είχε συμβεί και την χρονιά που μας πέρασε, τώρα ίσως να ήμασταν στην Α΄ κατηγορία. Πρέπει άπαντες να ρίξουν το βάρος τους σε αυτό. Υγεία να έχουμε, μας περιμένει πολλή δουλειά». 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλη η σημερινή (5/12) αγωνιστική κίνηση

Abola Team

16/8 η πρώτη του ΠΟΨ ενώ ανακοινώθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια

Abola Team 3

Φοίνικας Περιστερίου-Νέα Σμύρνη 4-3

Abola Team 3