free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εκτός Διαγόρα και ο Λάμπρου

Ζήτησε από τη Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους

Όπως όλα δείχνουν, ο βασικός κορμός της ομάδας του Διαγόρα, τον οποίο επιζητούσαν Διοικούντες και τεχνική ηγεσία  να μείνει στην ομάδα της πόλης μας, θα αλλάξει κατά μεγάλο ποσοστό.

 

Ο λόγος είναι πως ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που εμπιστευόταν ο Νίκος Παντέλης, αποφάσισε να φύγει από τον «γηραιό» και να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

 

Πρόκειται για τον 28χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Σπύρο Λάμπρου, ο οποίος ενημέρωσε Διοίκηση και τεχνική ηγεσία πως  για επαγγελματικούς λόγους θέλει να αποχωρήσει από το ρόστερ και να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

 

Ο Λάμπρου δεν φεύγει για λόγους οικονομικούς κι αυτό τονίσθηκε ιδιαίτερα χθες.  

 

Όπως φαίνεται λοιπόν ο βασικός κορμός, θα αλλάξει κατά πολύ μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις.

Η αναζήτηση αναπλήρωσης των παικτών που έφυγαν, συνεχίζεται κι η αρχή γίνεται από τους τερματοφύλακες, αλλά και παίκτες άλλων θέσεων. 

 

Ο γηραιός δεν βιάζεται, αλλά θέτει όρους και μάλιστα οικονομικής φύσεως περισσότερο. Σε κανένα από τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, δεν πλανάται πλέον φέτος η εντύπωση πως εδώ υπάρχει …χρυσός!!! Οι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τα κυανέρυθρα θα το πράξουν με τους όρους του Διαγόρα.

 

Κι όπως χαρακτηριστικά λένε οι κυανέρυθροι, αυτοί που θα έρθουν  θα είναι και καλοί χαρακτήρες. Η ερχόμενη εβδομάδα πάντως και καθώς πλησιάζει η ημέρα που θα ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα, επιφυλάσσει πολλές εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας από πλευράς μεταγραφών αλλά και προσώπων.

Πηγή rodiaki.gr

Related posts

Επίσημο: Ξεκινάει η Γ’ Εθνική!

Abola Newsroom

Τεσσάρα για τον Ηλυσιακό

abola10

Ο Α.Ο.Η ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ρένος Γιαμπουράς