18 Απριλίου, 2024
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κανέλλος στην Διάνα Ηλιούπολης που ανακοίνωσε και τα φιλικά παιχνίδια

Ο αμυντικός που προέρχεται από την Λαύρα Αργυρούπολης και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ανατολικής Αττικής, αποτελεί μία ακόμη ποιοτική προσθήκη στα σχέδια του προπονητή Άκη Μιχαηλίδη. Να θυμίσουμε ότι στην ΔΙΑΝΑ έχει ενταχθεί ήδη ο επιθετικός Νίκος Κετσετζόγλου.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Αντώνης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΔΙΑΝΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τόνισε:

«Είχα μιλήσει με τον κύριο Μιχαηλίδη και διατηρώ μια πολύ καλή άποψη για την ομάδα και για το Διοικητικό Συμβούλιο. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις ανάγκες του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ που είναι πολύ απαιτητικές. Εκτιμώ ότι θα βοηθήσω την ΔΙΑΝΑ που έχει καλό ρόστερ και άξιζε πολύ περισσότερα απ’ όσα πήρε στην περασμένη αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω ότι με κάποιες ποιοτικές προσθήκες ο σύλλογος θα πάει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα».

Για την προσθήκη του Αντώνη Κανέλλου εκφράστηκε και ο προπονητής Άκης Μιχαηλίδης:

« Ο Αντώνης είναι κεντρικός αμυντικός, αξιολογότατος σαν παίκτης και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ να πετύχουμε μια ισορροπία στην άμυνα. Είχα συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του και τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο και σαν αθλητή».

Τέλος για την απόκτηση του Αντώνη Κανέλλου εκφράσθηκε και ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ κύριος Γιάννης Ζευγίτης:

«Κάναμε πραγματικότητα μια εισήγηση του προπονητή Άκη Μιχαηλίδη».

Σε ερώτηση εάν η απόκτηση του Κανέλλου αποτελεί και την τελευταία μετεγγραφική κίνηση της ΔΙΑΝΑ, ο κύριος Ζευγίτης υποστήριξε:

«Όχι. Θα κάνουμε κι άλλες ποιοτικές προσθήκες».

ΕΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Επτά αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης ενόψει του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ για την περίοδο 2018-2019.

Ο προπονητής του συλλόγου κύριος Άκης Μιχαηλίδης έχει ανακοινώσει ότι η έναρξη της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα.

Η ΔΙΑΝΑ βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς οριστικοποίησης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται σε λίγες ημέρες να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Τα παιχνίδια τα οποία έκλεισε ο σύλλογος για την προπαρασκευή του είναι:

12/8 Κηφισιά (εκτός)

22/8 Δόξα Βύρωνα (εντός)

25/8 Δάφνη Π. Φαλήρου (εντός)

1/9 ΑΟ Βύρωνας (εντός)

5/9 Αρης Βούλας (δεν έχει οριστεί)

9/9 Περιστέρι (εκτός)

15/9 Απόλλων Χαλανδρίου (εκτός)