free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κράτησε όλον τον βασικό κορμό η Κηπούπολη!

Την παραμονή έξι ακόμη βασικών της στελεχών ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων. 

 

 

 

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» αναφέρει ένα … σοφό ποδοσφαιρικό ρητό και τη συγκεκριμένη φιλοσοφία φαίνεται ότι τηρούν με … ευλαβικό τρόπο στην Κηπούπολη!

 

Οι ιθύνοντες του σωματείου των δυτικών προαστίων θέλουν όσο τίποτε άλλο να δείξουν πίστη στο πλάνο που ακολουθούν τη τελευταία διετία κι έχει οδηγήσει την ομάδα εκ του ασφαλούς στον δρόμο των επιτυχιών

 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Κηπούπολης μετά από συντονισμένε ενέργειες προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με έξι ακόμη σημαντικά στελέχη, που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό των επιτυχιών τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Ο λόγος για τους Ηλία Αναγνώστου, Γιώργο Τζαφέρο, Χρήστο Μωραϊτη, Θανάση Αρβανιτάκη, Θοδωρή Αγγελόπουλο και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν και την ερχόμενη σεζόν να φιγουράρουν με τη φανέλα της Κηπούπολης.

 

Φιλίππου: «Στηριζόμαστε στο σύνολο του κορμού των επιτυχιών»

 

Η οριστικοποίηση της ανανέωσης του συνόλου του βασικού κορμού των επιτυχιών, όπως είναι φυσικό χαροποίησε τα μέγιστα τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

 

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ανανέωσε το σύνολο του βασικού κομού των επιτυχιών της τελευταίας διετίας,. Βασιζόμαστε σε αυτούς του παίκτες και το αποδείξαμε έμπρακτα με την παραμονή τους. Από εκεί κι έπειτα εξετάζουμε ορισμένους μεταγραφικούς στόχους, που θα πλαισιώσουν ιδανικά το υπάρχον ρόστερ κα θα έχουν την ικανότητα να δώσουν κάτι πιο φρέσκο  στην ομάδα μας. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αισιοδοξούμε»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ιάσων-Νέα Σμύρνη 3-0

Abola Team 3

Για μια ακόμα χρονιά στην Κηπούπολη ο Βασίλης Μαρτέκας που ανανέωσε με την δημοφιλή ομάδα

Abola Team 3

Με Αθανασιάδη στην τεχνική της ηγεσία η ΑΕ Χαλανδρίου