free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όμορφο το φιλικό μεταξύ των Βετεράνων της Θύελλας Καμαρίου και Επίλεκτων Θεσσαλίας

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, από αυτά που οι Βετεράνοι ξεδιπλώνουν την ποδοσφαιρική τέχνη στο ποδοσφαιρικό τερέν ήταν αυτό που έγινε το Σαββάτο μεταξύ των Παλαιμάχων της Θύελλας Καμαρίου και των Επίλεκτων Παλαίμαχων Θεσσαλίας.

 

Οι Θεσσαλοί είναι μία νεοσύστατη ομάδα και μέσα στο μικρό διάστημα που υπάρχει έχει καταφέρει πολλά πράγματα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι διαθέτει την ίδια φιλοσοφία με αυτή της Θύελλας Καμαρίου, δηλαδή την προσφορά στον συνάνθρωπο.

 

Οι Θεσσαλοί που είχαν τον διεθνή διαιτητή Αρετόπουλο στη σύνθεση τους απόλαυσαν την πρώτη τους εξόρμηση σε νησί και ομολογουμένως η Σαντορίνη δεν θα μπορούσε παρά να τους κλέψει την καρδιά.

 

Η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο σωματείων επετεύχθη, όμως στην αναμέτρηση είχαμε και συναντήσει που ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν, καθώς ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Καμαρίου, Κώστας Ρούσσος συναντήθηκε με τον Θεσσαλό Λευτέρη Καλογήρου, με τους δυο τους να έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτες στον Πανθηραϊκό.

 

 Για την ιστορία οι Παλαίμαχοι της Θεσσαλίας νίκησαν 1-2. Ο Αρβανίτης με πέναλτι έκανε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ με δυο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή στην επανάληψη ο Λευτέρης Αναδιώτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Διαιτητής ήταν ο κ. Νίκος Παντελάκης

 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και τα επιτελεία:

 

Παλαίμαχοι Θύελλας Καμαρίου: Αρβανίτης Φάνης, Καρράς Παναγιώτης, Φύτρος Μάρκος, Καράβολας Δημήτρης, Φέγγης Γιώργος, Χάλαρης Αντώνης, Χάλαρης Σπύρος, Πελέκης Στέφανος, Φουστέρης Χρήστος, Ζαφειρόπουλος Μαρκέλος, Μυλωνάς Σωτήρης, Μαρασόγλου Παντελής, Κατσίφης Νικόλαος, Ρούσσος Κώστας, Μάινας Χαράλαμπος, Ζώρζος Ευάγγελος, Αρβανίτης Κοσμάς, Καλογεράκης μανόλης, Φουστέρης Βαγγέλης.

 

Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας: 1.Κοκαλάρας Κων/ος 2.Καλογήρου Λευτέρης 3.Μουσιάρης Γιάννης 4.Κουλαξής Αιμίλιος 5.Μάνος Ευάγγελος 6.Αρετόπουλος Αλέξανδρος 7.Μαλανδρίνος Ευάγγελος 8.Τζοβάρας Απόστολος 9.Αναδιώτης Λευτέρης 10.Νάκας Θεόδωρος 11.Τσουκνίδας Λάμπρος 12.Ντούρας Κων/ος13.Κοντογεωργίου Μιχάλης 14.Τσεκούρας Περικλής 15.Σαραφίδης Γιώργος 16.Καρδιτσιώτης Πέτρος   

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  Αραβανόπουλος Ευάγγελλος 

 

ΙΑΤΡΟΣ ΟΜΑΔΟΣ – ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ  Ανδρέου Γιάννης

Πηγή sportcyclades.gr 

http://www.sportcyclades.gr

http://www.sportcyclades.gr/podosfero/veteranoi/item/30864-omorfo-filiko-metaksy-ton-veteranon-thyellas-kai-epilekton-thessalias-pics.html

Related posts

Αήττητος Σπάτων: Ενίσχυση στην επίθεση και το σκοράρισμα με τον Γιάννη Γκαβασιάδη

Γιώργος Ανανίδας

Οι σκόρερ του 4ου ομίλου στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Παρελθόν ο Κωτσαλάς από την Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2