free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παραιτήθηκε το Δ.Σ., αρχαιρεσίες στις 2 Ιουλίου στον Άρη Πετρούπολης

Την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τις 2 Ιουλίου αποφάσισαν στο σωματείο των δυτικών προαστίων.  

 

 

 

 

Σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν τα διοικητικά δρώμενα και αναμένεται να δρομολογήσουν πολλά  θέματα για το μέλλον του φιλόδοξου συλλόγου σημειώθηκαν στον Άρη Πετρούπολης  

Αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε (σ.σ. 2017-2018), το μέχρι πρότινος διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκε με αποτέλεσμα να οριστεί ημερομηνία όπου θα λάβουν χώρα εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου, από τις ώρες 18.00 έως τις 21.00 θα λάβει χώρα η εκλογική διαδικασία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η νέα διοίκηση θα έχει αρκετά μέλη από το προηγούμενο συμβούλιο.

 

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Νίκος Κούστας ο οποίος αποτέλεσε το πρόσωπο που μέσω αρκετής δουλειάς και πολλών χρημάτων αναγέννηση το σύλλογο των δυτικών προαστίων, επαναφέροντας τον στην ελίτ των ομάδων, κάτι που είχε να συμβεί επί εποχής Αλέξη Κούγια

Πηγή: www.stoplekto.gr 

 

 

 

Related posts

EΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΦΑΣΕΙΣ 3-0 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 5-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Στράτο Βακερλή και Μαραγκουδάκη απέκτησε ο Χαραυγιακός

Abola Team 3

Η Διάνα Ηλιούπολης 5-1 την Αθηναϊδα

Abola Team 3