free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πόλος έλξης για πολλούς ποδοσφαιριστές ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας του επιτυχημένου και πεισματάρη τεχνικού Πέτρου Φυλακούρη μετά το άλμα αρκετών ποδοσφαιριστών του στις εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πλέον βρέθηκε ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας του επιτυχημένου και πεισματάρη ανερχόμενου τεχνικού Πέτρου Φυλακούρη μετά τα συνεχόμενα άλματα παικτών τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά μάλιστα και την μεταγραφή του 19χρονου γκολκίπερ Βασίλη Ψωμάρα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Χαραυγιακού όπως μάθαμε ο Ποσειδώνας Γλυφάδας που κάνει πολύ καλή δουλειά σε βάθος και στα φυτώρια της ομάδας έγινε πόλος έλξης για αρκετούς ποδοσφαιριστές από όλο το λεκανοπέδιο που θέλουν να μεταγραφούν στην ομάδα.

Όλο αυτό το ενδιαφέρον αποτελεί την απόλυτη δικαίωση των προσπαθειών του Πέτρου Φυλακούρη και του συνεργάτη του Άρη Γκρίτζαλη αλλά και όλων των ανθρώπων στον Ποσειδώνα Γλυφάδας που δικαιολογημένα πλέον έχουν να το υπερηφανεύονται ότι δικά τους παιδιά της ομάδας τους τώρα έκαναν το άλμα στις εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες. 

Πέρσι ο Τζορτζ Ομπόσου τώρα ο Βασίλης Ψωμάρας έκαναν το άλμα στην Γ’ Εθνική και τις προηγούμενες χρονιές κι άλλοι νεαροί παίκτες σε επαγγελματικές κατηγορίες, στοιχεία και γεγονότα που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον πολλών ποδοσφαιριστών κι από άλλες ομάδες να μεταγραφούν στον Ποσειδώνα Γλυφάδας. Ήδη τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Ποσειδώνα Γλυφάδας δέχονται δεκάδες προτάσεις από παίκτες από Αθήνα και Πειραιά που θέλουν να μεταγραφούν εκεί αλλά και από γονείς από πολλές περιοχές της Αττικής και όχι μόνο από την Γλυφάδα που θέλουν να πάνε τα παιδιά τους στον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί μάνατζερ μεγάλων ομάδων την σεζόν που μας πέρασε παρακολούθησαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Ποσειδώνα Γλυφάδας και τσέκαραν πολλούς παίκτες.

Στο σημείο αυτό βέβαια να αναφέρουμε την ηγετική παρουσία του Τότη Φυλακούρη στην όλη προσπάθεια του Ποσειδώνα Γλυφάδας. Η μεγάλη αυτή μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας μπήκε μπροστάρης σε αυτό το εγχείρημα το οποίο στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στον Ποσειδώνα Γλυφάδας και σίγουρα τα αποτελέσματα τον κάνουν να αισθάνεται υπερήφανος που ηγείται διοικητικά της ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του.

Σαφέστατα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η άριστη δουλειά που προσφέρει όχι μόνο στην πρώτη ομάδα η οποία αποτελείται μόνο από μικρά παιδιά αλλά και στα τμήματα υποδομής την πορεία των οποίων ακολουθεί με πολλά ψυχικά αποθέματα από κοντά ο επιτυχημένος και ανερχόμενος τεχνικός Πέτρος Φυλακούρης. Επί ημερών του η ομάδα έχει γνωρίσει τεράστιες επιτυχίες και καταξιώνεται στο ευρύτερο φάσμα του ποδοσφαίρου μέσα από την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Στο πρόγραμμα ένδεκα αγώνες

Abola Team

Στην απόκτηση του Χάρη Παναγόπουλου προχώρησε ο Άγιος Θωμάς.

Ρένος Γιαμπουράς

Κοθράς (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Είχαμε ψυχικά αποθέματα”(vid)

abola10