free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν κατεβαίνει στην Γ’ Εθνική ο Κανάρης Νενήτων Χίου

Μια απο τις νησιώτικες ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν δυσβάστακτα έξοδα στην περίπτωση συμμετοχής τους σε ενα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ’ Εθνικής, ο Κανάρης Νενήτων Χίου, αποφάσισε στην χθεσινή του Γενική Συνέλευση να μην δηλώσει συμμετοχή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της πρωταθλήτριας ομάδας της Χίου:

 

Η Γενική Συνέλευση του Α.Π.Ο. Κανάρη Νενήτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27/6/2018, ομόφωνα αποφάσισε τη μη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής της σεζόν 2018-2019.

 

Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω της προηγούμενης μας εμπειρίας, στην οποία δεν είχαμε την αναμενόμενη στήριξη από τους φορείς.”

 

Στην συνέχεια της ΓΣ και παρουσία του απερχόμενου Δ.Σ. και μελών της ομάδας, πραγματοποιήθηκε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της τριετίας που ολοκληρώθηκε και κατόπιν διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος: Ταναϊνης Σταμάτιος

 

Αντιπρόεδρος: Στακιάς Παναγιώτης

 

Ταμίας Α’: Γιαννάς Αντώνιος

 

Γ.Γραμματέας: Χριστάκης Αλέξανδρος

 

Ταμίας Β’: Βουνουσάκης Παναγιώτης

 

Μέλη: Τσαμπάς Ιωάννης, Ζωγράφος Παντελής

 

Αναπληρωματικά μέλη: Λαβίδας Νικόλαος, Καλαμπάκας Γεώργιος, Σταμπουλής Γεώργιος, Ταναϊνης Αρίστος, Μάσχας Μιχάλης, Κουφούδης Ιωάννης.

 

 

 

*Να προσθέσουμε οτι την προηγούμενη εβδομάδα και ο πρωταθλητής Λέσβου, ο Αίγειρος Μυστεγνών δήλωσε αδυναμία να κατέβει στην Γ’ Εθνική. Η απόφαση να μην κατέβει στην Γ’ Εθνική να αγωνιστεί θα έχει και αντίκτυπο στην, αφού η ομάδα θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ θα ξεκινήσει την νέα σεζόν με -5 βαθμούς, κάτι που αναφέρεται στην σχετική προκήρυξη της ΕΠΣΛ: «Στην περίπτωση που η νικήτρια ομάδα δεν αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €) και αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Στη δεύτερη θέση ο ΠΑΟ Ρουφ (2-0)

Abola Team

Η Θύελλα Ραφήνας υποδέχεται την Άνοιξη σε φιλικό παιχνίδι

Abola Team 3

Καλύτερος Εθνικός!

Abola Team