free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από Δευτέρα “πιάνουν” δουλειά στον Ασπρόπυργο!

Σηκώνουν… μανίκια άπαντες στην ομάδα του Ασπρόπυργου, για να ξεκινήσουν τα πάντα ενόψει νέας χρονιάς!

 

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και νέα φιλοσοφία πλέον στον Ασπρόπυργο! Οι άνθρωποι του συλλόγου της Δυτικής Αττικής μετά την πρόσληψη του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία, επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους το τι συνέβη την περσινή χρονιά και να ανεβάσουν τον πήχη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

 

Στον Ασπρόπυργο πιστεύουν ότι η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού προσδίδει κύρος στον σύλλογο και θα προσελκύσει έμπειρους παίκτες με κίνητο, αλλά και νεαρούς ταλαντούχους! Από την άλλη, ο κόσμος της ομάδας μπορεί να είναι συγκρατημένος, αλλά δεν παύει να είναι αισιόδοξος, καθώς περιμένει να δει τον σύλλογο να πρωταγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της διοίκησης.

 

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι τη Δευτέρα ο Γιώργος Βαζάκας θα επιστρέψει από τις διακοπές του και σε συνδυασμό με τις εκλογές που θα γίνουν για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, αναμένεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά! Πάντως, η πρώτη κίνηση που θα γίνει σε αγωνιστικό επίπεδο είναι οι ανανεώσεις παικτών από το περσινό ρόστερ και στη συνέχεια θα τεθούν επί τάπητος οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν για να αποκτηθούν…

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διοικούντες θα κρατήσουν χαμηλό προφίλ, με σκοπό και σε συνεννόηση πάντα, με το τεχνικό τιμ, για να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο!

Πηγή mikriliga.com

Related posts

Λευκή ισοπαλία Πανασπροπυργιακός και Ηλυσιακός σε φιλικό παιχνίδι

Abola Team 2

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κωστόπουλου ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 2

Έρχεται ματσάρα στην Ν. Αλικαρνασσό

Abola Team 2