free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Αντώνης Οικονόμου γεμάτος όραμα και φιλοδοξίες ανέλαβε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών στο Κορωπί (ΦΩΤΟ)

Την καλύτερη δυνατή επιλογή έκανε η διοίκηση του Κορωπίου σχετικά με το πρόσωπο το οποίο ανέλαβε το ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο όπως είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά η δραστήρια διοίκηση του συλλόγου εκτός από τον Γιώργο Τσομπανάκη τον οποίο και επέλεξε για προπονητή στην ανδρική ομάδα, έχει την θέληση και το όραμα να δημιουργήσει κάτι ισχυρό και για το μέλλον προερχόμενο φυσικά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Έτσι για την θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών επέλεξε έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο, τον Αντώνη Οικονόμου.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Αναφερόμενος στην απόφαση της διοίκησης να τον τοποθετήσει σε αυτό το ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο, ο Αντώνης Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ήρθα για να συνεχίσω αυτό που αφήσαμε πριν ενάμιση χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλους αυτούς τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ που μου δίνουν και πάλι την δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτή τη φορά τις σωστές ακαδημίες που θα πλαισιωθούν από καταξιωμένους προπονητές και οι οποίες θα λειτουργήσουν με προγράμματα σε επαγγελματικά πρότυπα. Όλα αυτά γιατί το Κορωπί είναι ένα σωματείο που έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολλούς μικρούς αθλητές-ποδοσφαιριστές στα επαγγελματικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου!!! Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης”.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

Related posts

ΑΟ Άρτεμις-Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας 1-1-Δύο αποβολές για τους γηπεδούχους

Abola Team 3

Στα μπαράζ ανόδου το Κρυονέρι

Nάσος Φακίδης

«Βόμβα» με Σκέρντι Πλάκα τα Καλύβια!

Ρένος Γιαμπουράς