free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Συνεχίζει η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. τα παιχνίδια με Πέλοπα Κιάτου και Μικτή Κύπρου-Λεμεσού και το μήνυμα της Μαρίας Πρίντζιου

Ακάθεκτη συνεχίζει την αγωνιστική της πορεία αλλά και το κοινωνικό της έργο η δημοφιλής πολυεθνική ομάδα βετεράνων ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS.

Το εντυπωσιακό αυτό ποδοσφαιρικό συγκρότημα θα δώσει δύο ακόμα παιχνίδια.

Την Τετάρτη 4/7 η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS θα μετακομίσει στο Κιάτο όπου στις 7.15 το απόγευμα θα παίξει με τους παλαίμαχους του Πέλοπα Κιάτου.

Στις 5/7 η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS θα παίξει με την Μικτή Κύπρου-Λεμεσού.

Εξάλλου στο μήνυμά της μέσω facebook για τις σούπερ έκπληξη που επιφύλασσε στην ίδια και στον Πάρη Βάλβη κατά τον αρραβώνα τους μέσα στο γήπεδο στο ματς της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS με τους παλαίμαχους του ΑΟ Μοσχάτου η Μαρία Πρίντζιου αναφέρει:

Σας ευχαριστουμε…ολοψυχααα …ολους!μεγαλη…τιμη…μεγαλη χαρα…για μας…να εχουμε…τοσο…αξιολογους ανθρωπους…διπλα μας…σ αυτη…την υπεροχη …στιγμη…της ζωης μαςςς!!!κουμπαρε …μου..ΜΑΡΙΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ…εισαι υπεροχος…ποσο..πιο..υπεροχη…θα μπορουσες να κανεις…αυτη…τη στιγμη μαςς!!!και το πιο σημαντικο…η προταση…γαμουυυυ….στο γηπεδο…σ ενα χωρο…που ο ΠΑΡΗΣ Β ΑΛΒΗΣ…..αγαπησε…περισσοτερο…και απο τον ιδιο του τον εαυτο!!μακαρι…ολοι..να εβρισκαν

Τον ανθρωπο…εκεινο…που..θα τους εκανε να χαμογελα…καθε στιγμη!!!ο δικος μου..πριγκιπας…ειναι ενας αιγαλεωτης..ποδοσφαιριστης…το δικο μου…αστερι!!!πανο…μου…την ανθοδεσμη..θα προσπαθησω…να την συντηρισωω….μεχρι το γαμο!!!ηταν υπεροχηηηηη!!!!???????? — νιώθει ιδιαίτερη τιμή.

Φωτογραφία της Maria Printziou.

 

Related posts

Οι παλαίμαχοι του Αστέρα Μαγούλας 1-1 με την Δάφνη Ερυθρών

Abola Team 3

Περιοδεία στην Θεσσαλονίκη η ομάδα Επίλεκτων Φίλων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Αιγιαλείας-Θα γίνει αγώνας με τους Παλαίμαχους του Ηρακλή

Abola Team 3

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C ATHENS υποδέχεται τη Νέα Αρτάκη

Abola Team 3