free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τελικές συζητήσεις με Βορύλλα-Διαμαντή ο Πανθηραϊκός μετά την απόκτηση του Παληγεώργου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Πανθηραϊκός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Γιώργου Παληγεώργου, ωστόσο, ο μεταγραφικός… πυρετός για την ομάδα της Σαντορίνης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί (Παρασκευή) θα βρίσκεται στη Σαντορίνη ο εκπρόσωπος του 21χρονου τερματοφύλακα, Χρήστου Βορύλλα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πρώην άσου της Κερκυραϊκής ομάδας Λευκίμης.

 

Ο Σάκης Γκόγκας θα βρεθεί στο όμορφη νησί των Κυκλάδων για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, τότε, ο ποδοσφαιριστής θα συμφωνήσει και τυπικά με τον Πανθηραϊκό.

 

Ο ικανότατος άσος με θητεία σε Παναχαϊκή και Λαμία θα προσδώσει σιγουριά κάτω από την εστία της ομάδας αφού διαθέτει την εμπειρία που απαιτεί η Γ’ Εθνική παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

 

Την ίδια ακριβώς διαδρομή θα κάνει και ο 32χρονος Ηλίας Διαμαντής που είναι επίσης τερματοφύλακας και θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

 

Με θητεία σε Ασπρόπυργο, Αιγάλεω, Λουτράκι, Κεραυνό Κερατέας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρούβα, Θήβα και Ηλυσιακό, ο ικανότατος πορτιέρο δεν αποκλείεται να συνθέσει ένα ιδανικό δίδυμο με τον Βορύλλα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαμαντής ξεκίνησε τη σεζόν στον Ασπρόπυργο ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Αιγάλεω, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής τον ανάγκασε να επιστρέψει στο σύλλογο της δυτικής Αττικής με τον οποίο πανηγύρισε την τελευταία αγωνιστική την παραμονή με τη νίκη μέσα στο Κερατσίνι επί της ομώνυμης ομάδας για τον 6ο όμιλο.

Επίσης: Έναν ποδοσφαιριστή με τεραστια εμπειρία κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό του ο Πανθηραϊκός μετά την απόκτηση των Κυριάκου Τσίγρου και Δημήτρη Γαϊδαρτζή.

 

Συγκεκριμενα, το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα της Κυκλαδικής ομάδας ακούει στο όνομα Γιώργος Παληγεώργος ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από τον Αιολικό συμφώνησε με την ομάδα της Σαντορίνης.

 

Ο Παληγεώργος αντιμετώπισε δυο φορές πέρυσι στο πρωτάθλημα τον Πανθηραϊκο αφού η ομάδα του βορειανατολικού Αιγαίου συμμετείχε στον 7ο όμιλο, ενώ, μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αναγέννηση Καρδίτσας, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Πόντιους Κατερίνης, Ηρακλή, Τύρναβο και Καβάλα.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

 

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παληγεώργου, ο οποίος από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.

Τρίτο... χτύπημα με Παληγεώργο ο Πανθηραϊκος

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Πόντιους Κατερίνης, Ηρακλή, Τύρναβο, Καβάλα και Αιολικό.

 

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία”

Πηγή www.sportcyclades.gr

Related posts

Θέλει φιλικό με τον Φωστήρα η Ρόδος

Abola Team 2

“Διαζύγιο” Κοινής Συναινέσει με Αρναούτη!

admin

Τα τυπικά με Πετρούση στον Ιάλυσο

Abola Team 2