free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Καραϊσκο η Παλαιόχωρα-Κτιστόπουλος: Πρόκληση η μεταγραφή μου στην ομάδα

Την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού, Νίκου Καραϊσκου ανακοίνωσε τη Παλαιόχωρα.

 

Το νέο απόκτημα της Χανιώτικης ομάδας αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην ομάδα νέων του Αρη και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του συλλόγου.

 

Αναλυτικά, το κείμενο

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχωρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό Καραϊσκο Νικόλαο από την Κ 20 του Άρη είναι 20 ετών και τον καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας.

Πηγή prismanews.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παλαιόχωρας έκανε ο Γιώργος Κτιστόπουλος ο οποίος αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

 

 

Ο 22χρονος μέσος που κατηφόρισε από τη Β. Ελλάδα και τον Πιερικό στον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ιδιαίτερα ορεξάτος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του. Μάλιστα χαρακτηρίζει την Παλαιόχωρα ως ομάδα με φιλοδοξίες και στόχο να βασιστεί σε νέα παιδιά. Σχετικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ τόνισε ότι αποτέλεσε μία πολύ σπουδαία εμπειρία, κάνοντας αναφορά στο ντεμπούτο του με την α’ ομάδα πριν από μερικά χρόνια στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακού Βόλου.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κτιστόπουλος στο “athlitiko”:

 

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με την Παλαιόχωρα και τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Με ήξερε ο κ. Θέμελης καθώς είχαμε βρεθεί σαν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όταν εκείνος ήταν στην ΑΠΕ Λαγκαδά και εγώ στον Πιερικό. Από μία συζήτηση που κάναμε κατάλαβα ότι είναι ένας καλός προπονητής και άνθρωπος που ασχολείται αρκετά με τα νέα παιδιά. Ξέρω ότι η Παλαιόχωρα είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους να φτιάξει ένα καλό σύνολο με νέα παιδιά. Αυτή είναι μία νέα πρόσκληση για μένα. Πέρυσι η ομάδα έκανε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και στο Κύπελλο Χανίων το οποίο και κατέκτησε». 

 

Για την μέχρι τώρα πορεία του και το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ (Κ20), καθώς και το ματς που έπαιξε το 2015 με την α’ ομάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Αγωνίστηκα 3 χρόνια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ένα χρόνο στην Κ20 του Άρη και μετά πήγα στον ΠΑΟΚ όπου υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Επαιξα 2 χρόνια στην Κ20 και στη συνέχεια πήγα δανεικός στον Πανσερραϊκό στη Β’ Εθνική και στον Πιερικό στη Γ’. Στον ΠΑΟΚ μου έμαθαν αρκετά πράγματα για το ποδόσφαιρο, γνώρισα ανθρώπους επαγγελματίες στη δουλειά τους. Ηταν μια μία πολύ καλή περίοδος για μένα και ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ και κατάφερα να συμμετάσχω σε αγώνα της πρώτης ομάδας. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα».

Πηγή athlitiko.gr

 

Για τους προσωπικούς του στόχους και το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή στο μέλλον: «Στόχος μου είναι να διακριθώ μέσα από την ομάδα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό μου. Για το σενάριο επιστροφής σίγουρα είναι κάτι δύσκολο διότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Με δουλειά και πίστη όλα γίνονται. Προς το παρόν ευχαριστώ την Παλαιόχωρα για την ευκαιρία που μου δίνει να αποδείξω τι αξίζω και ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Related posts

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής!

Ρένος Γιαμπουράς

Επιστροφή Σαχίνη στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Οι προτάσεις για το γήπεδο του Φωστήρα

Abola Team 3