free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλλάζει το όνομα στο γήπεδο του Αστέρα Ιτέας!

Εγκρίθηκε η εισήγηση της ομάδας του Αστέρα Ιτέας για μετονομασία του δημοτικού γηπέδου σε γήπεδο “Αθανάσιος Νοικοκυράκης”.

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στην σελίδα του Αστέρα Ιτέας στο facebook: “Το πρώτο βήμα έγινε σήμερα το απόγευμα στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας καθώς εγκρίθηκε ομόφωνα απο τους Συμβούλους της Δ.Κ. Ιτέας η εισήγηση του Προέδρου κ. Πέτρου Μαντούβαλου και του Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ που έλαβε χώρα στην Γενική Συνέλευση στις 6/6, και έγινε αποδεκτή απ όλον τον φίλαθλο κόσμο και τους πολίτες της Ιτέας γενικότερα, ώστε το Δημοτικό Γήπεδο Ιτέας να ονομασθεί “ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗΣ” ως πραξη ελαχιστου φόρου τιμής στον Αείμνηστο Άνθρωπο, Πρόεδρο, Ιατρό Αθανάσιο Νοικοκυράκη για την τεράστια προσφορά του στην αγαπημενη μας ομάδα, τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ που παθολογικά αγαπούσε.

Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες διεργασίες ώστε το θεμα της ονοματοδοσίας να φτάσει στην αρμοδια υπηρεσία και στην συνεχεια να εγκριθεί απο το Δημ.Συμβουλιο Δ.Δελφών.

 

ΘΑΝΑΣΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ-ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΗ -ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

 

 

 

Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official.

 

Related posts

Πένθος στο Μοσχάτο, «έφυγε» ξαφνικά ο Νίκος Μελάς

Γιώργος Ανανίδας

Μπαμ με Τζινευρακη η Καλλιθέα

Ο ΟΦ Ιεράπετρας 2-0 εκτός έδρας την Παλαιόχωρα

Abola Team 2