free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενίσχυση με Κόλα και Τρέκο η Παλαιόχωρα-“Αντίο” σε 9 παίκτες – Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε Δ. Μανουσάκη

Ο σχεδιασμός της Παλαιόχωρας συνεχίζεται με… γοργούς ρυθμούς και το σύνολο του Αστέριου Θέμελη ολοκλήρωσε άλλες δύο μεταγραφές.

 

 Συγκεκριμένα, ο ΑΟΠ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Κόλα, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Νίκη Μεσημερίου. Τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις και θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Από’ κει και πέρα, παίκτης της Παλαιόχωρας είναι και ο Δημήτρης Τρέκος, που προέρχεται από την Κ20 του Πανιώνιου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αθλητικός όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την μορφή δανεισμού από την Νίκη Μεσημεριού του Αγγέλου Κόλα που θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα στην βόρεια Ελλάδα. Επίσης του Δημήτρη Τρέκου που αγωνιζόταν στην Κ 20 του Πανιωνίου!!Τους ευχόμαστε καλή δύναμη!!».

Στον αντίποδα σε ριζικές αλλαγές “προχωράει” η Παλαιόχωρα φτιάχνοντας ουσιαστικά μία νέα ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

 Ο ΑΟΠ, που ήδη ενισχύεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές, γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με 9 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον Δήμο Μανουσάκη, που κόσμησε με την παρουσία του την ομάδα.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους: Μανουσάκη Δημοσθένη-Παπαδόπουλο Αποστόλη-Σαμαρά Παντελή-Καζαντζίδη Γιάννη-Κορνελάτο Αντρέα-Λάσπατζη Στέλιο-Ντιέγκο Μεντίνα-Κοντογιάννη Γιάννη-Προβατίδη Χρήστο! Τους ευχαριστούμε για όλα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!! Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Μανουσάκη Δήμο για την προσφορά του στην ομάδα μας, ήταν τιμή μας και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε με έναν τέλειο επαγγελματία!

Πηγή athlitiko.gr

Related posts

Ο Εθνικός 1-0 τον Διαγόρα

Abola Team 2

Πρώτο “χτύπημα” για το Ρουφ με Σαχσανίδη

admin

H Γ’ Εθνική στο Abola.gr!

Abola Team