free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια ο Βασίλης Σπανούλης

 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επέκτεινε τη συνεργασία του για δύο ακόμη χρόνια κι έτσι θα κλείσει δεκαετία στους Πειραιώτες

 

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα του Θρύλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Βασίλης Σπανούλης!

 

Ο αρχηγός στην καθοριστική συνάντηση που είχε την Δευτέρα (2/7) με τους Ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία της Arcadia συμφώνησε ως προς το γενικότερο πρότζεκτ κι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, που θα τον «δένει» με τον Ολυμπιακό.

 

«Ήταν πολύ εύκολο για εμένα να ανανεώσω την συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό. Πλέον μετά από τόσα χρόνια, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε στον αγώνα για να επανέλθουμε στην κορυφή» ήταν οι πρώτες του κουβέντες του αρχηγού αμέσως μετά την ανανέωση.

 

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι από τις 11 Ιουλίου του 2010 που είχε κάνει την μεγάλη μετακίνηση από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, οδήγησε τους Πειραιώτες σε τέσσερις παρουσίες σε Final Four, σε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2012, 2015, 2016) και φυσικά σε δύο σερί κατακτήσεις EuroLeague (2012, 2013).

 

Δεν αποτελεί απλά έναν εκ των καλύτερων παικτών και φυσιογνωμιών στην ιστορία της ομάδας. Ανήκει στην λίστα με τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του συλλόγου.

 

Καταλυτικό ρόλο στην θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, διαδραμάτισε η αμοιβαία εκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Οι Πρόεδροι έχουν λατρέψει τον Βασίλη Σπανούλη για όλα όσα έχει προσφέρει στο πέρασμα αυτής της οκταετίας , ενώ και ο «Kill-Bill» από την πλευρά είχε εκφράσει από τη πρώτη στιγμή την έντονη επιθυμία του να συνεχίσει με τα «ερυθρόλευκα».

Related posts

Mε Μακάμπι ο Παναθηναϊκός, με Χίμκι ο Ολυμπιακόςi

Ξανά Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός!

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ολυμπιακός 87-72 την Εφές

Abola Team 3