free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για δυο «άσσους» κινείται ο Διαγόρας

Στους άμεσους μεταγραφικούς στόχους, βρίσκονται ένας στόπερ κι ένας αμυντικός μέσος

 

 

 

Η πρώτη εβδομάδα του Ιούλη αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον Διαγόρα, ο οποίος αναζητεί ποδοσφαιριστές για να δημιουργήσει το ρόστερ του, που θα τον φέρει με την κατάλληλη προετοιμασία  και δουλειά, στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

 

Οι κυανέρυθροι γνωρίζουν καλά τι εχουν… και τι θέλουν.

 

Πρώτος στόχος τις αμέσως επόμενες μέρες, είναι η ολοκλήρωση του βασικού κορμού στο ρόστερ.  Όπως έγινε γνωστό και μετά την αποχώρηση από τα γκολπόστ της ομάδας των Μανώλη Στεφανάκου και Κώστα Σαμολαδά,  στα άμεσα σχέδια βρίσκεται σε προτεραιότητα,  η εξεύρεση δυο ικανών τερματοφυλάκων με τον ένα από τους δυο να είναι πρώτης γραμμής και να έχει πολλές εμπειρίες από τον χώρο της Γ΄Εθνικής.

 

Στον Διαγόρα έχει συμφωνήσει να μείνει ο Μπαμπανιώτης. Οπότε η απόκτηση δυο ικανών γκολκίπερ είναι σίγουρα αναγκαία.

 

Παράλληλα στους άμεσους στόχους, είναι ένας πολύ καλός στόπερ κι ένας αμυντικός χαφ. Και για τους δυο, ο Διαγόρας βρίσκεται σε αναζήτηση.

 

Υπάρχουν περιπτώσεις στα υπ όψιν αλλά τηρείται για όλους στάση αναμονής.

 

Ο Νίκος Παντέλης πάντως θέλει όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Το ρόστερ της ομάδας να είναι έτοιμο κατά 85-90%, οταν θα ξεκινάμε την προετοιμασία προκειμένου να δουλέψουμε σωστά και προς την κατεύθυνση των στόχων μας»

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η προετοιμασία του Διαγόρα για την περίοδο αυτή θα ξεκινήσει γύρω στις 25 Ιουλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς είναι οριστική και αμετάκλητη.

 

«ΑΚΡΙΒΟΣ» Ο ΦΑΒΑΛΙ

Ψάχνοντας από τώρα ένα καλό οργανωτή στο παιχνίδι του ο Διαγόρας κύρια στον επιθετικό τομέα, έκανε μια πρώτη επαφή με τον Λούκας Φαβάλι, ο οποίος «αρέσει» από πέρυσι στους ιθύνοντες του γηραιού, όταν φορούσε την φανέλα του Ιάλυσου και είχε μέχρι χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθροκίτρινους του νησιού μας.

 

Η πρώτη κρούση δεν καρποφόρησε καθώς θεωρήθηκαν μεγάλες οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, που δεν αποκλείεται να συμφωνήσει εκ νέου με τον Ιάλυσο. 

Πηγή rodiaki.gr

Related posts

Τον Γιάννη Ντόση και Πατσιογιώργο, Πιαστόπουλο, Κυπαρίσση πήρε ο Βόλος Ν.Π.Σ.

Abola Team 2

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Αστέρας Βλαχιώτη-Πανηλειακός: Παραίτηση Μανιατάκου στον Αστέρα Βλαχιώτη

Abola Team 2

Στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής ο Χριστόφ

Abola Team 2