free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με τον αμυντικό χαφ Ναουρί Βιειρά συμφώνησε η Δόξα Βύρωνος (βίντεο)-Γιάννης Μελάς: “Δεν μας αγγίζουν οι απειλές-Ότι το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα που υπηρετούμε θα το πράξουμε”

Ένα ακόμα δυνατό αγωνιστικό εργαλείο εντάσσεται στο ρόστερ της δημοφιλούς Δόξας Βύρωνος.

Ο λόγος για τον 25χρονο αμυντικό χαφ Ναουρί Βιειρά ο οποίος έχει πορτογαλικό διαβατήριο και με τον οποίο συμφώνησε η διοίκηση του ελληνικού συλλόγου.

Το νέο απόκτημα της Δόξας Βύρωνος που γεννήθηκε 4/8/1992 και έχει ύψος 1.70 και με πολλές ποδοφαιρικές παραστάσεις στην χώρα του αλλά και στην Πορτογαλία, έρχεται την ερχόιμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να υπογράψει οπότε και θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Με τον αμυντικό χαφ Ναουρί Βιειρά συμφώνησε η Δόξα Βύρωνος (βίντεο)-Γιάννης Μελάς: "Δεν μας αγγίζουν οι απειλές-Ότι το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα που υπηρετούμε θα το πράξουμε"

Στο μεταξύ σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Δόξας Βύρωνος Γιάννης Μελάς σε απάντηση του στους BLUE ARMY τονίζει: “Δεν μας αγγίζουν οι όποιες απειλές και ποτέ δεν μας άγγιζαν. Ότι το καλύτερο για την ιστορική Δόξα Βύρωνος την ομάδα που υπηρετούμε και αγαπάμε το κάνουμε και ξθα το κάνουμε. Αυτές είναι οι προθέσεις μου και οι προθέσεις της διοίκησης και η φιλοσοφία μας απέναντι σε κάποιους που ονομάζονται BLUE ARMY και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουν να καταστρέψουν το κτίσιμο της ομάδας που τόσα χρόνια από την εποχή Τζαβέλλα κάποιοι καπηλεύτηλαν, Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να διοικήσει είμαστε ανοιχτοί στο να έρθει να μας κάνει επίσημη πρόταση έως και την 9η Ιουλίου. Επειδή όμως είμαστε σίγουροι ότι κανένας δεν θα έρθει συμβουλεύουμε αυτούς τους ανθρώπους κάποια στιγμή να αφήσουν την ομάδα να ξεφύγει από την λαίλαπα που την καταδιώκει όλα αυτά τα χρόνια. Υπενθυμίζω ότι ουδέποτε ομάδα πήγε μπροστά με διοίκηση αποτελούμενη από οπαδούς. Θα πρέπει να το γνωρίζουν ορισμένοι και το γνωρ.ίζουν ότι άλλο είναι διοίκηση και άλλο ομάδα. Σίγουρα στην προσπάθεια που κάνουμε τους θέλουμε όλους κοντά μας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Οι απειλές δεν μας αγγίζουν περιμένομε την πρότασή τους για να δούμε ποιοί είναι οι ψεύτες. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 με υγεία σε όλους”

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JaeY1kFnJwo” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Related posts

Βοηθός του Ζουμπατόπουλου ο Μαυρίδης στον Κένταυρο

Ρένος Γιαμπουράς

Έβαλε Γιαννακόπουλο στην «μηχανή» του το Παλαιό Φάληρο

admin

Ασημάκης Κώστας (ΓΣ Αργυρούπολης): “Ανάλογη συνέχεια”

abola10