free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέες ανανεώσεις παικτών με Λιόση και Γούρμο και μεταγραφικοί στόχοι στον ΠΑΟ Βάρδας

Στον ΠΑΟ Βάρδας μετά τη συμφωνία με τον νέο τεχνικό Μίκι Τσίρκοβιτς, έχουν ξεκινήσει κι οι κινήσεις για τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν.

 

Στις πρώτες ως τώρα κινήσεις, οι ανανεώσεις ξεκίνησαν για τον ΠΑΟ Βάρδας με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να κλείσουν τις υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν και θα στελεχώσουν την ομάδα την νέα ποδοσφαιρική σεζόν!

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε ήδη ότι αφενός οι έμπειροι και ντόπιοι, ο μεσοαμυντικός Αντώνης Λιόσης και ο επιθετικός Ανδρέας Γούρμος θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της ομάδας και για ακόμα ένα χρόνο όπου θα αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον επίσης έμπειρο Αχαιό αλλά χρόνια στην ομάδα (η προσεχής θα είναι η 5η) μέσο Δημήτρη Νικολόπουλο.

Την λύση της συνεργασίας του με δύο παίχτες της ομάδας, στον αντίποδα, επίσης ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Βάρδας οι οποίοι είναι ο Ανδρέας Χούσα (είχε έρθει πέρυσι) και ο Νίκος Ανδριέλος (θα αποχωρήσει μετά από πέντε χρόνια, για επαγγελματικούς κι οικογενειακούς λόγους – εντάχθηκε στην ομάδα το 2013 και αγωνίστηκε σε 145 αγώνες). 

 

Σε ότι αφορά μεταγραφικούς στόχους, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μικελάτος, ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος και ο Δημήτρης Αγουρίδης, είναι παίκτες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους οι πράσινοι της Βουπρασίας.

Με τον Μικελάτο ο Τσίρκοβιτς είχε συνεργαστεί και στον Αστέρα Βλαχιώτη και τον γνωρίζει πολύ καλά, ενώ ο Αγουρίδης πριν πάει στη Παναχαϊκή αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Βάρδας έχοντας πολύ καλή παρουσία, κι ο Αχαιός ακραίος μεσοαμυντικός Νιφορόπουλος, είναι επίσης γνώριμη περίπτωση για τον Μίκι Τσίρκοβιτς, έχοντας συνεργαστεί μαζί του στη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Ο Νιφορόπουλος, υπήρξε στο παρελθόν αρχηγός της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Δόξα Νέας Μανωλάδας, Καλαμάτα και Πανηλειακό την τελευταία διετία (η ομάδα του Πύργου υπενθυμίζεται εξακολουθεί να βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο αυτό το διάστημα και δεν … “κουνιέται φύλλο” εκεί, με τον παίκτη να την περιμένει για λίγες μέρες ακόμα), ενώ κατάγεται από το Ριόλο Αχαΐας.

Πηγή iliaoikonomia.gr

Related posts

Προοδευτική: Ενισχύεται στο «10» με τον Άγγελο Σπανό

Γιώργος Ανανίδας

Φωστήρας: Ενίσχυση με Μηλιώτη και Ζερβόπουλο

Γιώργος Ανανίδας

Παρελθόν ο Πέεφ από τον Διαγόρα

Abola Team 3