free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει: Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ μετά το 3-2 με τους Ίωνες σε ματς θρίλερ

Πολύ σκληρή για να “πεθάνει” αποδείχθηκε η δημοφιλής γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK που κατάκτησε να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας και στην διοργάνωση της ΕΣΠΑΑΑ.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο κλειστό της Βάρης το βράδυ της Κυριακής 1 Ιουλίου 2018 μετά από ματς θρίλερ και παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμών το συγκρότημα της Λίας Μήτση νίκησ τους Ίωνες της Τασούλας Πολυζώη με 3-2 αετ.

Η UNION EUROBANK κατάφερε να πάρει τα δύο πρώτα σετ με 25-15 και 25-21,

Στην συνέχεια οι Ίωνες κατάφεραν να αντιδράσουν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια αφού πήραν τα δύο επόμενα σετ με 21-25 και 22-25. 

Έτσι τα πάντα κρίθηκαν στο πέμπτο και τελευταίο σετ όπου η UNION EUROBANK παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να επικρατήσει με 15-11 και να κατακτήσει τον τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παράαταση έκλεψε η Λία Μήτση η οποία όχι μόνο αγωνίστηκε αλλά πρόσφερε φοβερό θέαμα, πήρε πολύτιμους πόντους και καταχειροκροτήθηκε από το κατάμεστο γήπεδο.

Το ματς που κράτησε δύο ώρες, παρακολούθησε πολύς κόσμος και μεταξύ άλλων ο γνωστός ποδοσφαιριστής Σόλων Χριστόπουλος.

Τις απονομές έκανεν από την ΕΣΠΑΑΑ οι Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου και Ανδρέας Βαλσαμής ενώ το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας παρέδωσε στα κορίτσια της UNION EUROBANK ο πρόεδρος του σωματείου Στάθης Χαρίτος.

Ψυχάρα της UNION EUROBANK και σε αυτή την διοργάνωση αποδείσθηκε ο Πέτρος Μέρκος που ήταν πανταχού παρών.

Διαιτητές του τελικού ήταν η Κορίνα Μαυρικίδου και ο Πέτρος Μπετιανταγκάρ και γραμματεία η Ελένη Σπαντιδάκη.

Την τρίτη θέση πήρε η ΑΙΞΩΝΗ που στον μικρό τελικό νίκησε την Βάρη με 3-1 σετ.

UNION EUROBANK (κόουτς Λία Μήτση): Φλωροπούλου Ελένη (αρχηγός), Λυροπούλου Μαρία, Ντραγκίτσι Νικολάου Άουρα, Ρεμπελάκη Κατερίνα, Κουμάκη Ήβη, Μήτση Λία αρχική εξάδα, Μαρκινού Μαρία (λίμπερο), Ζερδέ Βασιλική, Παγώνη Αγγελική (λίμπερο), Μαρία Πρανδέκα, Άξη Χριστοφία.

ΙΩΝΕΣ (κόουτς Τασούλα Πολυζώη): Μπίτσικα, Παπάζογλου, Αράπη, Αναστασοπούλου, Ξανθάκου, Τσομπανάκη (αρχική εξάδα), Κανελλοπούλου (αρχηγός), Νοδαράκη Νίκη, Χάϊδου, Δρίτσα, Νοδαράκη Πέρσα (λίμπερο), Μαυρέα, Ιωσηφίδου, Σπυροπούλου, Κωστοπούλου. 

Δείτε περισσότερο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον τελικό και τις βραβεύσεις πατώντας ΕΔΩ

Related posts

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί χρονιά στο ΗΝΙΟΧΟΣ-Νίκησε στον τελικό με 3-0 σετ την αξιόλογη REFEREES TEAM

Abola Team 3

H UNION EUROBANK 2-0 τον αξιόμαχο ΑΟ Περδικακίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των ανεξάρτητων ομάδων

Abola Team 3

Τα κορίτσια της UNION EUROBANK στην πρεμιέρα νίκη με 3-0 σετ επί του ΑΟ Βάρης

Abola Team 3