free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγχαίρει Δημητρίου o Χαραυγιακός για τις προτάσεις που κατέθεσε στην ΕΠΟ αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση

Σε ανακοίνωσή του ο Χαραυγιακός αναφέρει:

1.Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ηλιούπολης Χαραυγιακός θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο της Ένωσής σας κ. Παναγιώτη Δημητρίου όπως και στον Άγγελο Νικόπουλο για τις επίκαιρες και ουσιαστικές τοποθετήσεις του στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων της Γ’ Εθνικής, ιδιαίτερα σ’ ότι αφορά τις μετακινήσεις των ομάδων.

 

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που όλοι βιώνουμε είναι επιβεβλημένο κατά τη γνώμη μας να υπάρξει η αρωγή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς τα σωματεία για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να συνεχίζουν να παράγουν έργο πολιτισμού, αυτοδύναμα μακριά από συμβιβασμούς και αθέμιτες πιέσεις.

 

Ο σύλλογός μας και συντάσσεται απόλυτα και κάνει έκκληση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να υιοθετήσει τις προτάσεις του προέδρου της Ε.Π.Σ.Α. γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

Επίσης,

 

2.Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ηλιούπολης Χαραυγιακός με αφορμή την αιφνίδια και οδυνηρή απώλεια του ιστορικού φιλάθλου μας Κώστα Τασιγιαννάκη θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του και ιδιαιτέρως στο γιο του Γιάννη ο οποίος υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας κατά σειρά ετών.

Related posts

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Γιώργος Ανανίδας

Οι σκόρερ και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Ο Σταφάι επέστρεψε στο Βύζαντα Μεγάρων

Abola Team