free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κατσικοκέρη καλεί ο Ηρόδοτος

Από τις ιδανικότερες επιλογές για την γραμμή κρούσης της ομάδας θεωρείται ο Κατσικοκέρης από τους ανθρώπους του Ηρόδοτου.

Τον πρώην επιθετικό του Εθνικού, Νίκο Κατσικοκέρη έχει βάλει στο… μάτι σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ο Ηρόδοτος!

 

 

Στην ομάδα της Αλικαρνασσού θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, καθώς τότε αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας, που διακόπηκε λόγω σοβαρών επεισοδίων. Από την άλλη στον Ηρόδοτο, δε δείχνουν ν’ ανησυχούν για πιθανή αλλαγή δεδομένων και έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας περιόδου.

 

Από κει και πέρα, το γεγονός ότι ο Νίκος Κατσικοκέρης δεν ανανέωσε την συνεργασία του, με τον Εθνικό και έμεινε ελεύθερος, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Ηροδότου! Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της κρητικής ομάδας! Τις επόμενες μέρες αναμένονται να υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών!

 

Αναλυτικά η καριέρα του Νίκου Κατσικοκέρη: Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Παναιτωλικό στην ηλικία των 17 ετών. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε κατά σειρά με τους Τηλυκράτη Λευκάδας και Κερατσίνι στην Δ’ Εθνική.

 

Το 2009 μετακόμισε στον Πλατανιά στην Γ’ Εθνική όπου αγωνίστηκε 2 χρονιές και σκόραρε συνολικά 19 γκολ σε 58 αγώνες. Οι καλές εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και το 2011 υπέγραψε στον Εργοτέλη,[2] με τη φανέλα του οποίου έκανε ντεμπούτο στην Α’ Εθνική.

 

Το καλοκαίρι του 2012, η ΑΕΚ τον απέκτησε από τους Κρητικούς έναντι 150.000 ευρώ.[3] Με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ντεμπούτο στις 1 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους στον εκτός έδρας αγώνα με τη Skoda Ξάνθη.[4][5]

 

Τον Αύγουστο του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό,[6] όπου αγωνίστηκε επίσης στην Α’ Εθνική. Τον Ιανουάριο του 2014 μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο[7] και τον Δεκέμβριο του 2014 αποκτήθηκε από τον Παναργειακό.[8] Το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στον Ερμή Ζωνιανών,[9] με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και έχοντας πετύχει 16 τέρματα αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του 4ου ομίλου.[10]

 

Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε ξανά στον Εργοτέλη,[11] με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και κατέκτησε το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου και την άνοδο, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου με σύνολο 18 τερμάτων.[12] Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιά,[13] με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 7 τέρματα[14] και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και τρίτος σκόρερ στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ κατέκτησε επίσης το πρωτάθλημα 6ου ομίλου και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου.

Πηγή mikriliga.com

Related posts

Συγκέντρωση τη Δευτέρα 18/6 ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 3

Το Αιγάλεω 1-0 τον Φωστήρα

Abola Team 2

Εθνικός: Η ενημέρωση στον κόσμο για το ματς με τον Πανιώνιο

Γιώργος Ανανίδας