free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρέμεινε στον Διαγόρα ο Κιοσέογλου

Συναντήθηκε με τη Διοίκηση του συλλόγου και συμφώνησε

Είναι αλήθεια πως ο Διαγόρας γνωρίζοντας καλά την αξία αλλά και τον χαρακτήρα του Τάσου Κιοσέογλου, δεν θα  άφηνε την περίπτωση να χαθεί, παρά τη διαφορά που υπήρχε στις αρχικές συναντήσεις, στο οικονομικό κομμάτι.

 

Ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε χθες το πρωί από την Διοίκηση του γηραιού, σε μια νέα συνάντηση. Σε αυτή τέθηκε ξανά στον παίκτη το ζήτημα συμφωνίας και παραμονής. Η προσέγγιση η χθεσινή, ήταν πολύ καλύτερη από τις άλλες, με αποτέλεσμα ο παίκτης να συμφωνήσει και να παραμείνει τελικά στην ομάδα. Απομένουν μεταξύ των δύο πλευρών οι τυπικές ανακοινώσεις.

 

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί, πώς υπάρχουν «τελειωμένες» ακόμα τρεις περιπτώσεις, οι οποίες θα τελεσφορήσουν με όλα όσα συνοδεύονται στον μεταγραφικό τομέα. Ελευθέρας, προκαταβολές  και ανακοινώσεις.

 

Όπως έγινε γνωστό πάντως, θα βρεθεί –και για άλλους λόγους- στην Αθήνα ο Κώστας Χρυσοχοΐδης την ερχόμενη εβδομάδα και ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις, θα πάρουν τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο κ. Χρυσσοχοΐδης θα έχει συνάντηση εκεί με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παντέλη και γι άλλες ακόμα μεταγραφικές περιπτώσεις, που ενδιαφέρουν τον Διαγόρα.

 

Μέχρι χθες πάντως «ουδέν νεώτερον» στο ζήτημα της αναζήτησης δύο έμπειρων τερματοφυλάκων, που θα στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια.   

Πηγή rodiaki.gr

Related posts

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Τσιγκούλης: Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και νίκη

Ρένος Γιαμπουράς

Αστέρας Βάρης: Ανακοίνωσε τον Κωτσοβό

Abola Team

“Πακέτο” πορτιέρο στον Πανθηραϊκό!

Abola Team 2