free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για Ταταράκη με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία: Κώστα, σε περιμένουμε ξανά κοντά μας

Επίσημη μορφή πήρε η λύση συνεργασίας του ΣΥΝΚΑ με τον Κώστα Ταταράκη,όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές της Α’ Κατηγορίας Χανίων.

 

Το ΣΥΝΚΑ σεβάστηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους για την επόμενη χρονιά, τονίζοντας στην ανακοίνωση ότι η ομάδα τον περιμένει ξανά κοντά της στο μέλλον.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σεβόμενο τους προσωπικούς λόγους, τους οποίους εξήγησε ο ποδοσφαιριστής Κώστας Ταταράκης, διακόπτει για ένα χρόνο, όπως ζήτησε ο ίδιος, τη συνεργασία μαζί του.

 

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι παρούσα δίπλα στον αθλητή της σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί και περιμένουμε και πάλι να είναι κοντά μας σύντομα.

 

Ο Κώστας Ταταράκης, τα τελευταία χρόνια συνέβαλε στην προσπάθεια της ομάδας μας και αποτελεί μέλος της οικογένειάς της.

Στο μεταξύ:

Ο Νίκος Μαθιουδάκης επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΣΥΝΚΑ, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων. 

 

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΣΥΝΚΑ υπήρξε ήδη το πρώτο ραντεβού του Ν. Μαθιουδάκη με τον Θανάση Κολιτσιδάκη, σε πολύ κλίμα, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει τα εξής: 

 

Ο προπονητής Νίκος Μαθιουδάκης, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την ομάδα μας, θα είναι ο προπονητής των Νέων για την επόμενη σεζόν.

 

Λίγους μόλις μήνες έμεινε μακριά από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, που ήταν σίγουρο ότι θα επιστρέψει, αφού είναι η ομάδα της καρδιάς του! 

 

Και βέβαια, τα πρώτα… ραντεβού συνεργασίας με τον Θανάση Κολιτσιδάκη έχουν ξεκινήσει, σε πολύ καλό κλίμα, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία.

Πηγή athlitiko.gr

Related posts

Παρασκευή η αναχώρηση της Ρόδου για το ματς με Ιωνικό

Abola Team 2

Τρίποντο με ανατροπή για τον Άγιο Ιερόθεο!-Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου νίκησε με 2-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Θ. Χηνόπουλος: «Προσεκτικά και σταθερά παρά τις… συμπτώσεις ο ΟΦ Ιεράπετρας»

Abola Team 2