free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΛΙΒΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΠΣΑ

Μετά από δύο χρόνια, που αγωνιζόταν ως δανεικός στην συμπολίτισσα Ιεράπολη, ο ταλαντούχος επιθετικογενής μέσος Νίκος Λιβέρης, επέστρεψε στον Ζέφυρο Αιγάλεω (πρώην ΑΕ Αιγάλεω), καθώς συμφώνησε με τους παράγοντες της ομάδας να στηρίξει τον νεοφώτιστο σύλλογο στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο 20χρονος Αιγαλιώτης και ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του, τα δύο τελευταία πρωταθλήματα ήταν πρώτος σκόρερ της Ιεράπολης.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2017-2018) είχε με την νεοφώτιστη Ιεράπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ 26 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ πιο πριν, την σεζόν 2016-2017, όταν η Ιεράπολη ανέβηκε από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε πετύχει σε 21 παιχνίδια 21 γκολ! Λίγο πιο πριν, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕ Αιγάλεω (νυν Ζέφυρος), την σεζόν 2015-2016 στην Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 24 συμμετοχές και 7 γκολ, την περίοδο 2014-2015, πάλι στην Γ΄ ΕΠΣΑ, είχε 14 αγώνες και ένα (1) γκολ, ενώ να σημειώσουμε ότι τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έχει κάνει στις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω.

Πηγή ipolimas.gr

Related posts

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε και η Αγία Ελεούσα.

Ρένος Γιαμπουράς

Από τους κορυφαίους προπονητές ο Πέτρος Φυλακούρης που έφτιαξε ομάδα μοντέλο από σκληρό μέταλλο με πιτσιρίκια που αναμένεται να γράψουν ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Abola Team 3

Ατρόμητος Χαλανδρίου – ΠΑΣ Γαλάτσι 1-0

Abola Team