free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επαφές με Παπαζαχαρία το Αιγάλεω-Ο Αντώνης Τιρτιράκης στις ακαδημίες

Με τον έμπειρο αμυντικό Παπαζαχαρία φαίνεται να έχει επαφές το Αιγάλεω.

Αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται σε επαφή με τον 33χρονο αμυντικό, Γρηγόρη Παπαζαχαρία!

 

 

Ο έμπειρος στόπερ την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ κατά το παρελθόν φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά και του Άρη, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τη Δόξα Δράμας.

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com έχει κάνει επαφές με τους ανθρώπους του Αιγάλεω και η πιθανότητα να μετακομίσει στο “Σίτι” είναι πολλές!

 

Σε περίπτωση που ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έρθει σε συμφωνία με το Αιγάλεω, αναμένεται να δώσει τεράστια βοήθεια στον προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Βασιλειάδη, αναφορικά με τη θωράκιση των “κυανόλευκων” στα μετόπισθεν!

Πηγή mikriliga.com

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει ότι το πάθος, το μεράκι και η διάθεση για να χτιστεί το ποδοσφαιρικό αύριο του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ μετουσιώνεται μετά από μία προσπάθεια τριών χρόνων από την ανάληψη του κυρίου Αντώνιου Τιρτιράκη στον τομέα της ακαδημίας, με την συμμετοχή εννέα νέων ταλαντούχων (γεν. 2000 & 2001) ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Η ώρα της επιβράβευσης, αλλά και της ανάθεσης ευθυνών πλησιάζει για τις 30 ΙΟΥΛΙΟΥ για τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΡΙΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΦΕΪΖΑΙ, ΣΠΥΡΟ ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΡΥΝΙΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΤΙΜΙΑΝΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΡΤΙΝΟ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΥΘΑΡΟΥΛΙΟ,

 

Με εκτίμηση

Εκ της Διοικήσεως

Related posts

«Τελικός» για τη Ρόδο το ματς με Προοδευτική!

Abola Team 2

Και τώρα το Αιγάλεω λένε στον ΠΟΑ

Abola Team 2

Eνημέρωσε επίσημα τις Αρχές ο Εργοτέλης για την ανακοίνωση των Rangers!

Abola Team 3