39.3 C
Αθήνα
Ιούλιος 30, 2021
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

H ΕΠΣ Πειραιά για την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις δηλώσεις συμμετοχής σε πρωταθλήματα-Κύπελλο και την ενίσχυση της ομάδων Γ’ Εθνικής

Σε ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Πειραιά αναφέρει:

 

Σχετικά με την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ΕΠΕΙΓΟΝ!

Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας αλλά και τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές ότι με κάθε αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή (Πρώτη Εγγραφή, Μετεγγραφή, Υποσχετική, Αποδέσμευση κλπ), θα πρέπει να συνυποβάλλεται συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία το ειδικό έντυπο με την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Πειραιά. Το έντυπο θα πρέπει να φέρει θεωρημένο από ΚΕΠ ή Αστυνομία το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή ή του κηδεμόνα εφόσον είναι ανήλικος.

 

Το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της Ε.Π.Ο.  δεν  θα εκδίδει Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την ΕΠΟ & ΕΠΣΠ.

 

Επίσης, όλα τα σωματεία  θα πρέπει να προσκομίσουν  συμπληρωμένα τα ανωτέρω έντυπα για όλους τους ποδοσφαιριστές  που θα συνεχίσουν να ανήκουν στα  σωματεία τους  έως την 31/7/2018.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το συγκεκριμένο έντυπο τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

Τέθηκαν στην διάθεση των σωματείων μας οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Α΄- Β΄- Γ΄ Κατηγορίας καθώς και για το Κύπελλο περιόδου 2018-2019 ενώ  η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές είναι η Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία οφείλουν να συνυποβάλλουν:

 

1) Τη σύνθεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

 

2) Τη Δήλωση του σωματείου περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των οδηγιών και των αποφάσεων της  FIFA, της UEFA και της Ε.Π.Ο.

 

3) Υπογεγραμμένη την Πράξη Συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, θεωρημένη από ΚΕΠ ή Αστυνομία  για το γνήσιο της υπογραφής.

 

4) Το Παραχωρητήριο από τον Δήμο για τη χρήση του γηπέδου  στους  εντός έδρας αγώνες του σωματείου.

 

5) Το σχετικό παράβολο συμμετοχής, την ετήσια συνδρομή του σωματείου καθώς επίσης και την εξόφληση των οφειλών του σωματείου προς την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

 

6) Τα σωματεία της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα (1) από τα κάτωθι Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά περιόδου 2018-2019:

 

α) κ18 (2001 και μεταγενέστερα) β) κ16 (2003 και μεταγενέστερα) ή γ) κ14 (2005 και μεταγενέστερα).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα συμμετοχής τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

 

 

 

 

 

*Στους λαχνούς που προμηθεύθηκε το σωματείο  «ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ» ανήκει ο λαχνός 4640 που κερδίζει το ένα από τα 2 ποδήλατα της λαχειοφόρου.

 

Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος τυχερός λαχνός που κερδίζει το άλλο ποδήλατο είναι  ο 2412.

 

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ, ζητά την ενίσχυση των σωματείων της Γ΄ Εθνικής, αλλά κι αυτών που θα λάβουν στο ενιαίο Κύπελλο Ελλάδος, αναλυτικά η επιστολή  που στάλθηκε έχει ως εξής:

 

 

 

«ΠΡΟΣ  Ε.Π.Ο.

 

Κε Πρόεδρε- Μέλη της Ε.Ε.

 

Κοινοποίηση: Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής – Επιτροπή Κυπέλλου

 

 

 

Παρακαλούμε θερμά όπως ληφθεί μέριμνα προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής για τις μετακινήσεις τους- ειδικά σε αυτά που μετέχουν σε ομίλους με νησιωτικές μετακινήσεις.

 

Α) Αναφερόμαστε στις ομάδες των νησιών  και στις ομάδες Αθήνας Πειραιά, Ανατ. Αττικής.

 

Όπως γνωρίζετε  τα προηγούμενα  χρόνια η ΕΠΟ  φρόντιζε να καλύπτει μέρος αυτών των σημαντικών εξόδων και θεωρούμε ότι πρέπει να βοηθηθούν εκ νέου αυτά τα σωματεία.

 

Λάβετε υπόψη ότι τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής δεν έχουν καμιά επιχορήγηση, αντιθέτως συνεισφέρουν στην ΕΠΟ  κάθε χρόνο με ένα ποσό της τάξης των  250.000€ (παράβολα συμμετοχών , ποινές, δελτία κλπ).

 

Β) Σε ότι αφορά την απόφαση της ΕΠΟ να συμπεριλάβει τις 53 Κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων στο Κύπελλο Ελλάδος, ασφαλώς την χαιρετίζουμε, όμως και εδώ  υπάρχει ένα σοβαρό, ένα τεράστιο αγκάθι.

 

Θα υποχρεωθούν  αρκετές κυπελλούχες ομάδες  σε  ακριβές μετακινήσεις και θα πρέπει να ληφθεί κι εδώ μέριμνα.

 

Προτείνουμε η ΕΠΟ να βρει τον τρόπο, ώστε οι αγώνες αυτοί να συμπεριληφθούν  σε δελτία ΠΡΟΠΟ, ΟΠΑΠ και να υπάρξει κάποιο έσοδο για αυτές τις ομάδες.

 

Ζητούμε να γίνουν ενέργειες ώστε να βρεθούν χορηγοί, αφού πρόκειται για  ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού  υπάρχουν ομάδες μεγάλου βεληνεκούς όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, ο Ιωνικός, η Προοδευτική, ο Εθνικός, το Αιγάλεω κλπ

 

Και επειδή θα υπάρξουν Κυπελλούχες ομάδες που ενδεχομένως να δηλώσουν αδυναμία στο να μετακινηθούν για αγώνα με νησιώτικη ομάδα, να δοθεί η δυνατότητα σε αυτές τις ομάδες αν το επιθυμούν να μην δηλώσουν συμμετοχή χωρίς επιβολή ποινής».

 

 

 

Το 3ο Ανανεωτικό Σεμινάριο Ταυτοτήτων στον Πειραιά

 

Το 3ο Ανανεωτικό Σεμινάριο Ταυτοτήτων Τριετίας στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

 

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι Προπονητές Ποδοσφαίρου (UEFA Β΄-C΄)  να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά, ώστε να τακτοποιήσουν – δηλώσουν την συμμετοχή τους.

 

Η ακριβής ημερομηνία του διήμερου Σεμιναρίου θα μας γνωστοποιηθεί από την ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

*Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας αλλά και τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές ότι με κάθε αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή (Πρώτη Εγγραφή, Μετεγγραφή, Υποσχετική, Αποδέσμευση κλπ), θα πρέπει να συνυποβάλλεται συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία το ειδικό έντυπο με την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Πειραιά. Το έντυπο θα πρέπει να φέρει θεωρημένο από ΚΕΠ ή Αστυνομία το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή ή του κηδεμόνα εφόσον είναι ανήλικος.

 

Το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της Ε.Π.Ο.  δεν  θα εκδίδει Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την ΕΠΟ & ΕΠΣΠ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το συγκεκριμένο έντυπο τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

 

Related posts

Κλήση στις Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πειραιά για την Δευτέρα 4/6 και οι διαιτητές και οι παρατηρητές στους αγώνες για την τελετή λήξης του Προπαιδικού Πρωταθλήματος

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά – ΚΥΠΕΛΛΟ: Τα σημερινά (23/1) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει

Ρένος Γιαμπουράς