free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Οι αποφάσεις στην Γ. Σ. των Τραχώνων

Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ των Τραχώνων, με την διοίκηση να μας γνωστοποιεί τις αποφάσεις που πήρε μέσω ανακοίνωσης

Διαβάστε την ανακοίνωση: “Μετά από μια αρκετά μεγάλη – είναι η αλήθεια – περίοδο περισυλλογής και αυτοκριτικής, συνεκλήθη στις 4/7/2017 η επιτροπή που είναι εξουσιοδοτημένη να «κινεί τα νήματα» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Α.Ο ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ και έκανε τον απολογισμό της παρελθούσης αγωνιστικής περιόδου.

 

Η πορεία της ομάδας κρίθηκε άκρως επιτυχημένη για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και απλά ικανοποιητική για το δεύτερο μισό, με δεδομένο ότι έχοντας βγει εκτός στόχων πρωταθλητισμού, δόθηκε η ευκαιρία σε τουλάχιστον 8 έφηβους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, να πάρουν το ¨βάπτισμα του πυρός¨ με την συμμετοχή τους στην πρώτη ομάδα, αποδεικνύοντας ότι και αυτοί έχουν… δικαίωμα στο όνειρο!

 

Κατόπιν όλων αυτών των συμπερασμάτων, αποφασίστηκαν τα έξης:

 

Η διοίκηση να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της, για 3η συνεχή χρονιά στον «μαχητή», προπονητή της Γιάννη Κουσάνα, και να του δώσει και πάλι τα «κλειδιά» της ομάδας, με την προσδοκία φέτος να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι του συλλόγου.

Βοηθός προπονητή και γυμναστής παραμένει ο ακούραστος εργάτης της ομάδας Νίκος Σχίζας.

 

Nα μην ανανεώσει την εμπιστοσύνη της και να αφήσει ελεύθερους – όπως και το δικαιούνται – ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν είχαν θέση στο ταξίδι της ομάδας την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο σύλλογος ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές ΤΣΩΝΗ, ΦΑΤΣΕΑ, ΞΗΝΤΑΡΑ και ΚΟΥΤΣΟYΒΕΛΗ για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική συνέχεια στην ζωή τους.

Nα κρατήσει στο δυναμικό της για άλλη μια χρονιά τους παίκτες που πραγματικά ήθελε να έχει και φέτος στο ρόστερ της. Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην έμεναν στον σύλλογο παίκτες σαν τον Άγη Πασά, τον Σπύρο Στεργιάκο και τον Αντώνη Προμπονά, τους φύση και θέση αρχηγούς της ομάδας, που η αξία και το ήθος του είναι στοιχεία αναμφισβήτητα και αποτελούν εχέγγυα για… «αποδυτήρια – οικογένεια»!!!

Nα εντοπίσει τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας για την νέα χρονιά και να ξεκινήσει τις σχετικές διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Kαι τέλος – πολύ περισσότερο από άλλες χρονιές – η διοίκηση του σωματείου αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα γενιά του συλλόγου, στους εφήβους παίκτες της που εντυπωσίασαν στο περσινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και, μαζί με τον προπονητή, να στηρίξει αυτήν την ελπιδοφόρα φουρνιά παικτών με την προσδοκία, οι φιλοδοξίες των νέων αθλητών να ταιριάξουν με τους υψηλούς στόχους της ομάδας των Τραχώνων στο παρόν και μέλλον…

Ευχόμαστε στις διοικήσεις και σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, καλή νέα ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και… ¨ευ αγωνίζεσθαι¨!”

Related posts

Μόχλας: «Δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό»

Abola Team

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε το Δ.Σ. της Δόξας Βύρωνος στον Χρήστο Γιακουμή

Abola Team 2

Στο 88′ οι Άγιοι Ανάργυροι 2-1 την Αγία Ελεούσα

Abola Team