free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κράτησε Ουζούνογλου ο ΟΦ Ιεράπετρας μετά τη συμφωνία με Τοπούζη

Τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας θα φορά και την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 ο Σάκης Ουζούνογλου.

 

 Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Θανάση Χηνόπουλο, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, οι οποίες αποδείχτηκαν πολύτιμες τη σεζόν που πέρασε.

 

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ έχει ως εξής:

 

Ο Σάκης Ουζούνογλου θα φοράει και την σεζόν 2018-19 την ασπρόμαυρη φανέλα του ΟΦΙ. Υπήρξε συμφωνία στις επαφές του με τον πρόεδρο κ. Χηνόπουλο οι οποίες τελείωσαν πριν από λίγο. Ο Σάκης πέρυσι ήταν ένας πολυτιμότατος παίκτης για τον ΟΦΙ. Πάντα σταθερός στην απόδοση του, έκανε πάρα πολύ αθόρυβη δουλειά, δεν τραυματίστηκε ποτέ (μην τον ματιάσουμε) ενώ ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά του.

 

Σάκη καλή συνέχεια από την διοίκηση του ΟΦΙ με υγεία και επιτυχίες.

Προηγουμένως:

 

Δυναμικά συνέχισε τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι ο ΟΦΙ, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Θάνο Τοπούζη.

 

 

 

 

Ο Θανάσης Χηνόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 26χρονο επιθετικό και οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα συνεργαστούν την ερχόμενη περίοδο. Οι Λασιθιώτες, έτσι, ενισχύουν αρκετά τη… γραμμή κρούσης τους με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ.

 

Η σχετική ανακοίνωση: «Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή έκλεισε πριν λίγο για τον ΟΦΙ. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλο επήλθε συμφωνία , και ο μέχρι χθες παίκτης του πρωταθλητή της Β Εθνικής ΟΦΗ , ο Θάνος ο Τοπούζης , ανήκει πλέον στον ΟΦΙ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σέντερ φορ, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΙ. Γεννήθηκε στις 28/3/1992 στη Θεσσαλονίκη.

 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Συνέχισε στον Άρη, όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο, μετά αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Σαρλελιτάνα και την Άσκολι, αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα γα τον Έβρο Σουφλίου τον Αγροτικό Αστέρα, τον Ερμή Ζωνιανών και τον ΟΦΗ. Θάνο καλώς όρισες στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα , η διοίκηση του ΟΦΙ σου εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Πηγή athlitiko.gr

Related posts

Γ’ Εθνική: Τα πλήρη αποτελέσματα στους τέσσερις ομίλους

Abola Team

Ο Παναγιώτης Σιμιτσής η νέα προσθήκη στον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Βυλλιώτης «Μπαίνω εγώ και οι συνεργάτες μου πάλι μπροστά για το καλό της Θήβας!»

Abola Team 2