free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ψάχνει το… μπαμ με Ματσούκα ο Εθνικός!

Τον Λευτέρη Ματσούκα φαίνεται να βλέπουν ως αντικαταστάτη του Κατσικοκέρη στον Εθνικό.

Αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο Εθνικός βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Κατσικοκέρη, τον Λευτέρη Ματσούκα!

 

 

Μετά τη λύση της συνεργασίας του Νίκου Κατσικοκέρη με τον Εθνικό, οι “κυανόλευκοι” αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” για την επίθεση της ομάδας! Αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com κάνουν λόγο πως άνθρωπος του Εθνικού έχει πλησιάσει τον Λευτέρη Ματσούκα!

 

Ο 28χρονος επιθετικός την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Δράμας και το βιογραφικό του, είναι ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Εθνικό Αστέρα, Βέρντερ Βρέμης (β΄ομάδα), Παναιγιάλειο, Καλλιθέα, Ηρακλή, Φωστήρα, Κηφισιά, Αχαρναϊκό και Λαμία.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ματσούκας αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ωστόσο για να τον δελεάσουν οι Πειραιώτες και να καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θα πρέπει να του προτείνουν ένα πλούσιο συμβόλαιο με τα τωρινά δεδομένα που επικρατούν στη Γ’ Εθνική…

Πηγή mikriliga.com

Related posts

Μοσχάτο: Συγχαίρει τη διαιτησία και την αστυνόμευση της Κυριακής

Γιώργος Ανανίδας

Παρελθόν Ανδρεαδάκης και Κατσιούλης από την Θύελλα Ραφήνας και ο Διαμαντής από το Λουτράκι

Abola Team 2

Πλασματικό το 1-1 της καλύτερης Κηφισιάς απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας-Προηγήθηκε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ υπέρ της Κηφισιάς στην φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ της Κρητικής ομάδας

Abola Team 3