free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα ημιτελικά η Αγγλία επικράτησε 2-0 της Σουηδίας

Η Αγγλία συνεχίζει την επέλασή της στο Μουντιάλ… Επικράτησε 2-0 της Σουηδίας και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θ’ αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ρωσία-Κροατία.

 

 

Το σύνολο του Σάουθγκεϊτ κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 30’ με τον Μαγουάιρ και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Στέρλινγκ, βέβαια, έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 45’.

 

Στις αρχές (47’) της επανάληψης οι ηττημένοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με τον Μπεργκ κι αφού δεν τον έκαναν, στο 59’ ο Ντέλε Άλι με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και έστειλε ουσιαστικά στους “4” τους Άγγλους. Στο 71’ ο Μπεργκ είχε ακόμη μία σπουδαία φάση για το συγκρότημα του Άντερσον.

 

Σουηδία (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν, Κραφτ (85’ Κράφτ), Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Έκνταλ, Λάρσον, Κλάεσον, Φόρσμπεργκ (65’ Όλσον), Τόιβονεν (65’ Γκουϊντέντι), Μπεργκ.

 

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Γιανγκ, Χέντερσον (84’ Ντάιερ), Λίνγκαρντ, Ντέλε Άλι (76’ Ντελφ), Κέιν, Στέρλινγκ (91’ Ράσφορντ).

Related posts

Σκάει πρόταση από Πορτογαλία για ξένο του Ολυμπιακού μαζί με την αλλαγή προπονητή!

Abola Team 2

Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-0

Abola Team 2

Την πήρε την τριάρα από τον Ολυμπιακό η τουρκική Οσμανλίσπορ

Abola Team 3