free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Έκλεισαν» Μιχαλάκης και Ηλίας στον Φοίβο Κρεμαστής

Μετά από τις αποδεσμεύσεις των Μιχάλη Κεφάλα και Γιώργου Μήλιου, ο προπονητής του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης είχε εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση δύο γκολκίπερ για την υπεράσπιση της εστίας του συλλόγου ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Κρεμαστενοί ξεχώρισαν τις περιπτώσεις των Λουκά Μιχαλάκη από τον ΔΙ.ΑΣ. και Αλέξανδρου Ηλία από τον Απόλλωνα Καλυθιών, προσεγγίζοντας τους αθλητές και εκφράζοντας το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες τους.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν αποτέλεσμα, καθώς οι δύο αθλητές θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι από τον Φοίβο.

Συγκεκριμένα, ο ΔΙ.ΑΣ. αποδέσμευσε τον Λουκά Μιχαλάκη και μέσα στην προσεχή εβδομάδα ο έμπειρος γκολκίπερ θα έρθει και πάλι στο νησί μας, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Απόλλωνας Καλυθιών αποδέχθηκε την επίσημη πρόταση που του είχαν καταθέσει οι Κρεμαστενοί και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν και με τον Ηλία οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στην προσεχή εβδομάδα ο Φοίβος θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση των δύο γκολκίπερ.

Στις 25/7 η προετοιμασία 

Από εκεί και πέρα, όπως αποκάλυψε στην «δσπορ» ο προπονητής του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης, η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Ιουλίου, ενώ μερικές ημέρες νωρίτερα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Δευτέρα ανοίγει το «Στέκι»

Αύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσει την λειτουργία του το «Στέκι» του Φοίβου, το οποίο βρίσκεται στο γνωστό σημείο όλα αυτά τα χρόνια, δίπλα από την Παναγιά της Κρεμαστής.

 

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Αιολικός: Συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οικογένεια Μαλαματίνα

Γιώργος Ανανίδας

Τον Ανδρέα Ηρακλή απέκτησε ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 2

Rangers Est 1989: Την Κυριακή τελειώνουν τα ψέματα!

Abola Team 3