free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γιάννης Μελάς: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί στην Δόξα Βύρωνα αφού δεν παρουσιάστηκε κανείς για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας”

Την επόμενη μέρα πλέον κοιτάζει η διοίκηση Μελά στην Δόξα Βύρωνα μιας και στα χρονικά όρια που είχε θέσει δεν παρουσιάστηκε από κανέναν ενδιαφέρον προκειμένου να αναλάβει διοικητικά τα ηνία της ομάδας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο πρόεδρος της Δόξας Βύρωνος Γιάννης Μελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η προθεσμία της Παρασκευής 6 Ιουλίου του 2018 που είχαμε θέσει ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον για να αναλάβει κάποιος διοικητικά τα ηνία της ομάδας μας της Δόξας Βύρωνος παρήλθε χωρίς να υπάρξει καν καμία πρόταση. Οι άνθρωποι που από τον Νοέμβριο του 2017 πολεμάνε την ίδια τους την ομάδα πολεμώντας εμένα και ειδικότερα οι κ.κ. Σπαθούλας, Αθανασίου, Ροκάς, Ασπιώτης, Σιντέρης και Χολέβας δεν έφεραν καμία πρόταση, Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στον κο Σπύρο Παπαδάτο που μου είχε αναφέρει για ενδιαφέρον 15 επιχειρηματιών που θα ήθελαν να αγοράσουν την Δόξα Βύρωνα, την ομάδα και να αναλάβουν την τύχη τους. Ωστόσο το ενδιαφέρον ανακλήθηκε.

Μετά από όλα αυτά θεωρώ ότι τα παιχνίδια κατά της ομάδας όπως και η ανοχή τελείωσαν και εξαντλήθηκαν και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

Στην Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουλίου βασικό θέμα της συζήτησης θα είναι η αναδιάρθρωση των προσώπων στο Δ.Σ. της ομάδας σε όλα τα τμήματα, σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Πυγμαχία και Πάλη”

Related posts

Το Ρουφ φιλικό 1-0 με την Κηφισιά

Ρένος Γιαμπουράς

Αθηναϊδα-ΑΟ Περιστερίου 0-4

Abola Team 3

Στην κορυφή και πάλι η Νέα Ιωνία (0-2)

Abola Team