free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θετικό κλίμα για Σκύβαλο στον ΠΟΑ

Στον ΠΟΑ η δουλειά αναφορικά με την εύρεση του αντικαταστάτη του Μανώλη Σουτζή στον πάγκο τους συνεχίζεται.

 

 Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου του προσφυγικού προαστίου, Γιώργος Λέλεκας, είχε την Παρασκευή (06/07) ένα ραντεβού με τον Μανώλη Σκύβαλο και οι δυο πλευρές συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται να υπάρχει εκατέρωθεν θετική διάθεση για συνεργασία. Επαφές, βέβαια, έχουν γίνει και με τον Γιάννη Κατσούλη.

 

Όπως και να’ χουν τα πράγματα, τη Δευτέρα (09/07) το Δ.Σ. των Ατσαλενιωτών θα συνεδριάσει με βασικό θέμα αυτό του προπονητή. Εκτιμάται, έτσι, ότι μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο… εκλεκτός.

Πηγή athlitiko.gr

Ο Σταμάτης Μαματζάκης είναι άρρηκτα δεμένος με τον ΠΟΑ, τον οποίο έχει υπηρετήσει τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και βοηθός προπονητής στο πλευρό του Μανώλη Σουτζή.

 

 

Ο Μαματζάκης επικοινώνησε με το “prismasport” μέσω του οποίου θέλησε να ευχαριστήσει τον πρώην πλέον πρόεδρο Γιάννη Καλέμπουμπα αλλά και όλους όσους συνεργάστηκε.

 

«Λάβετε μέρος στον αθλητικό διαγωνισμό της mikriliga.com με ΚΛΙΚ ΕΔΩ»

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σταμάτη Μαματζάκη:

 

“Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Καλέμπουμπα που μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ξανά εργαστώ στην οικογένεια του ΠΟΑ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Δ.Σ και συγκεκριμένα τους Γενικούς αρχηγούς Νίκο Παπαδάκη και Αντώνη Τσαΐνη. Ακομα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΟΑ που ακολούθησε την ομάδα και συμπαραστάθηκε όλο το χρόνο. Τόσο στα καλά όσο και στα κακά. 

 

Τον κύριο Σινάνη και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο κομμάτι των ακαδημιών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστες της ομάδας που χωρίς εκείνους σε αυτή τη δύσκολη χρονια δεν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε το στόχο μας οπού κατέθεσαν ψυχή όπως αρμόζει σε αυτήν την ομάδα που λέγεται Π.Ο.Α. Και τέλος θέλω να ευχαριστήσω το καινούριο Δ.Σ για την πρόταση που μου έκανε να αναλάβω κάποιο τεχνικό κομμάτι στην ομάδα. Αυτή όμως την χρονική στιγμή θεωρώ ότι πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα μας γιατί σεβόμενος τον Μανόλη Σουτζή που με έχει στηρίξει και εδώ και 4 χρονια με επιλεγεί και με τιμά με την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Νομίζω ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον συνεργάτη και φίλο μου. Εύχομαι κάλή συνεχεία στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και να πετύχει τους στόχους της.

ΓΙΑΤΙ Ο Π.Ο.Α ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…”

Related posts

Πρόβα τζενεράλε ο Αιολικός του Κώστα Ψυρόπουλου 9 Σεπτέμβρη με ομάδα Super League!-Θαυμασμός για την άψογη οργάνωση της ομάδας

Abola Team 3

Α.Ε. Μυκόνου: Παραιτήθηκε ο γενικός αρχηγός, Μιχάλης Κουκάς!

Γιώργος Ανανίδας

«Βόμβα» με Ρομπέρ η Καβάλα!

Abola Team 2