free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαφορά με Σερτζίνιο στον Διαγόρα-Συζητήσεις με Μεντή και Μήτκα

Οι συζητήσεις της επιτροπής μεταγραφών και της διοίκησης του Διαγόρα με παίκτες δικούς του αλλά και με εκείνους που τον ενδιαφέρουν να τους αποκτήσει, συνεχίζονται.

 Σε συζητήσεις με τη διοίκηση βρίσκονται, ο στρατευμένος Μεντής και ο Μήτκας.

Βέβαια τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι δικοί του ποδοσφαιριστές και όπως όλα δείχνουν, ο φετινός βασικός κορμός θα είναι κατά πολύ διαφοροποιημένος συγκριτικά με πέρυσι. Όπως αναφέρεται  σχετικά, υπάρχει η περίπτωση να αποχωρήσουν κι άλλοι από το ρόστερ καθώς:

 

«Ξεμακραίνει» η περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας με τον 33 χρονο Σερτζίνιο. Είναι αλήθεια πώς ο παίκτης δούλεψε πολύ στον Διαγόρα και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις  την περυσινή περίοδο. Στις συζητήσεις του όμως για ανανέωση της συνεργασίας, έχει διαπιστωθεί διάσταση απόψεων στο οικονομικό.

 

Όπως αναφέρθηκε σχετικά, οι δυο πλευρές ενδέχεται να συναντηθούν εκ νέου, με σκοπό η ψαλίδα στην οικονομική διαφορά να κλείσει κι ο παίκτης να μείνει στην ομάδα.

 

Συζητήσεις υπάρχουν και με τον στρατευμένο Μήτκα τον οποίο έχει στα πλάνα του ο Νίκος Παντέλης. Αναζητείται  για την περίπτωση αυτή η φόρμουλα που θα επιτρέπει στον Μήτκα να πάρει μέρος στην προετοιμασία και να βοηθήσει την ομάδα του αγωνιστικά στην κανονική περίοδο.

 

Από τον Διαγόρα αξίζει να σημειωθεί, πώς έχει γίνει πρόταση και στον Μπακάλη και η «κυανέρυθρη» διοίκηση περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

 

Τέλος  ένα πρόβλημα του Μήτκα, αποτελεί τροχοπέδη στην ανανέωση της συνεργασίας του.

 

Όλα αυτά θα βρουν λύση όπως διαφαίνεται, στη συνάντηση που θα έχουν μέσα στην εβδομάδα ο τεχνικός του Διαγόρα Νίκος Παντέλης και ο Κώστας Χρυσοχοϊδης.

Πηγή rodiaki.gr

Related posts

«Τελικός» για τη Ρόδο το ματς με Προοδευτική!

Abola Team 2

Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον νεαρό Λεωνίδα Ποζατζίδη από την ΑΕΚ

Γιώργος Ανανίδας

Πανιώνιος: Παρουσιάζει την ιστορία του Αλιά Καμαρά (Vid)

Γιώργος Ανανίδας