free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Ανέλαβε ο Βασίλης Σπάθας τον Μανδραϊκό!

Ο Βασίλης Σπάθας είναι ο νέος τεχνικός του Μανδραϊκού. Ο 39χρονος κι απόλυτα επιτυχημένος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και ήδη ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της ομάδας.

 

 

 

 

Από την διοίκηση του ΑΟ Μανδραϊκού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

«O AΟ Μανδραϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βασίλη Σπάθα.

 

Ο νέος μας τεχνικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο Πειραιά και από κει συνέχισε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Επόμενος σταθμός του ήταν η ιστορική Προοδευτική με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική έχοντας καταφέρει ένα εκπληκτικό ρεκόρ 31 νικών 5 ισοπαλιών και καμίας ήττας . Μετά τους “Βυσσινί”, σειρά πήρε το Κερατσίνι ,όπου και εκεί πέτυχε σπουδαία πράγματα. Πρωτάθλημα και άνοδο- μέσω μπαράζ – Κύπελλο Πειραιά και παρουσία μέχρι και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι επιτυχίες του, τον κράτησαν για ακόμα ένα χρόνο στους Κερατσινιώτες με τους οποίους κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής . Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χατζηπάνος».

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπάθας ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Μανδραικού για την επιλογή τους να οδηγήσω μία απόλυτα ιστορική ομάδα, στην Γ Κατηγορία . Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, παρά μόνο να υποσχεθώ ότι εγώ και οι συνεργάτες μου,μαζί με τη διοίκηση, τους παίκτες αλλά και τον κόσμο θα δίνουμε το 100% για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του».

 

Ο Βασίλης Σπάθας έχει να επιδείξει πολύ αξιόλογο έργο στην μέχρι τώρα προπονητική του διαδρομή

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την περίοδο 2014-15 είχε οδηγήσει τον Ίκαρο Καλλιθέας στην κατάκτηης του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

 

Όπως φυσικά και είχε πετύχει κάτι ανάλογο τη σεζόν 2015-16 με την Προοδευτική, την οποία οδήγησε εκ του ασφαλούς στην επάνοδό της στην Γ’ Εθνική

 

Παράλληλα, τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Κερατσίνι, με το οποίο κατέκτησε τοντμαπλ την σεζόν 2016-17, πετυχαίνοντας την ιστορική άνοδο των «ροσονέρι] στη Γ’ Εθνική μετά από 13 χρόνια,. Πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην άνετη παραμονή

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα δύο ματς για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου (31/1) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (8 & 9/4) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Ηρακλής Ελευσίνας: Ευχές για το νέο χρόνο

Nάσος Φακίδης