free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η «σημαία» παρέμεινε στον ιστό της στον Πανερυθραϊκό!

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον αρχηγό Νίκο Αντωνιάδη προχώρησε ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας. 

 

Με τον αρχηγό και φυσικό του ηγέτη στην σύνθεσή του θα πορευτεί ο Πανερυθραϊκός και την ερχόμενη σεζόν.

Ο λόγος για τον Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος αποτελεί την σημαία της ομάδας, αφού από το 2012 κι έπειτα προσφέρει ανελλιπώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του και αποτελεί σημείο αναφοράς για το φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων.

Από το 2012 που βρίσκεται στο σύλλογο κάθε χρόνο που περνάει με την εμπειρία του προσδίδει ποιότητα και βοηθάει τα νέα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Αντώνης Τσιμπάκης να τον συγκαταλέγει στα πρόσωπα που θα παρέμεναν και τη νέα χρονιά στο σύλλογο με τις δυο πλευρές να συμφωνούν μέσα σε λίγα λεπτά, δίνοντας τα χέρια ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Αντωνιάδης και Πανερυθραϊκός θα συνεχίζουν λοιπόν για ακόμη μια χρονιά με στόχο να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που θα τεθούν στο σχεδιασμό που έχει μόλις ξεκινήσει.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντωνιάδη, αναμένεται να αποτελέσει απλά και μόνο την… αρχή για ένα ντεμαράζ επαφών με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ, όσον αφορά την προσπάθεια διατήρησης του περυσινού βασικού κορμού.

Related posts

Ανακοίνωση-καταγγελία των Τραχώνων

abola10

Τόπο στα νιάτα ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Ρένος Γιαμπουράς

Αθηναϊδα-Χαϊδάρι 2-2

Abola Team 3